Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ange ou demon

Zmieniły się moje objawy przed okresem i nie wiem od czego ...Przeczytajcie

Polecane posty

Miesiączkuje regularnie co 29 dni.Do tej pory przed okresem ,na 5 dni przed miałam bardzo powiekszone piesi ,bolały mnie,odczuwałam w nich napiecie.Na mojej twarzy nie było zadnych niespodzoanek przedmiesiączkowych(wypryski czy takie tam).Jednak gdy dotawałam okresu to pierwszy dzień jak i drugi był katorgą bólową .Brzuch bolał mnie niesamowicie .Potrafiłam wziąc diwie nospy forte naraz i nic . A teraz w tym cyklu :zero bolesności piersi,żadnego powiększenia przed okresem,wypryski przed miesiączką(ze trzy które zeszły jak tylko dostalam okresu ) zero bolesności okresu,bezbolesny całkowicie. Wydaje mi się że spadł mi poziom estrogenów bo w pozostałych cyklach miałam bolenosc piersi ,powiekszenie,sliczna cera ale misiączka bardzo bardzo bolesna.A w tym cyklu jakies wypryski przed okresem mi wyszły na twarzy (mimo iż zezły szybciutko )zero powiekszenia piersi przed okresem jak to zazwyczaj miałam ale okres całkowicie bezbolesny .Drogie Kobietki czy którac z Was wie od czego TO jest zalezne i czy czasami nie wybrac się do lekarzea na zbadanie hormonów. Z góry dziękuje za wszystkie wypowiedzi

Gość samantka24
ja bym wolała mieć bzbolesny na twoim miejscu.Ja tez mam bardzo ładną cerę a przed miesiączka na kilka dni mam pare wyprysków-to całkowicie normalne.Jak chcesz idz do gina ale ja tu problemu nie widze.Pozdro

Gość Taaaka tam
ale problemy ;|