Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewierna_beatka32

romans z szefem i jego skutki

Polecane posty

Gość beatko-nie przekmuj sie pierdo
tez tak sądze...Jeśli to nie prowokacja to tym bardziej stąd spierdzielam..daj adres złózymy sie na gumki dla ciebie ,żebyś kolejnego dziaciaka nie uszcześliwiła..czy antykoncepcja też nie mieści sie w kanonie twoich zasad

z dwojga to chyba lepiej, że pierwszego dziecka nie wychowywałaś. Tylko po co zachodziłś w ciążę potem 2 razy?

Gość niewierna_beatka32
Lokki, jesli chcesz wiedziec to bardzo kocham i corke i synka. i poswiecam im duzo czasu. to ze czasami zdradzam meza nie musi znaczyc ze mam gdzies dom i rodzine, czy to tak trudno pojąc? naprawde i kto to mowi- kobiety!! a jak facet chodzi na dziewczyny i zdradza zone, ale zarabia pieniadze i utrzymuje rodzine to wtedy jst wszytsko super i pieknie. hipokryzja!

to juz nie chodzi o zdrade ale o odpowiedzialnosc - po to jest antykoncepcja zeby jej uzywac. Juz zchodzac z tematu ciaz, pomysl ile chorob moglas zalapac....

ale głupia babo jedna!!!tu nie chodzi o to ,że miałaś romans, tylko ,że przy tym trzeba mieć też rozum.Chyba ,że ci spermą po oczach walil i przesłonili Ci cały świat..to jak kużwa kawał o blondyce ..

Gość niewierna_beatka32
Lokki, nie bede tu pisac ze o kanonie zasad bo mnie "hipokrytki" zjedzą ale powiem szczerze ze seks w gumie nie sprawia mi przyjemnosci wiec preferuje tabletki. ale one z kolei nie chronia przed chorobami, to fakt. tylko zanim zaczniecie pisac kolejne glupoty nie myslcie ze chodze do lozka z kazdym napotkanym facetem!!

Super i pieknie gdy facet zdrdza zone? chyba tylko dla Ciebie zebys sie mogla podbudowac - wejdz na jakikolwiek inny temat o zdradzie i zobacz jak sie tam facetom obrywa... zdrada nie jest tolerowana bez wzgledu na plec.. bzdury opowiadasz

Jako kobieta uważam, że jeśli facet zdradza i chodzi na boki to jest dziwkarz, nie jest ani piękne ani śliczne. Ktoś się przyłącza?

sorry beatko ale zdrada w związku, czy to ze strony mężczyzny, czy kobiety, nie mieści się w kanonie moich zasad myslę, ze dyskusja nie toczy sie naokolo zdrady tylko trochę sobie tych dzieci narobiłas dając dupy na lewo i prawo i to jest dla mnie fascynyjące w tej historii

Gość niewierna_beatka32
Lokki i wirtualnie - OK. macie racje czesciowo ale na pewno zdradzajacy facet ma duzo wieksza akceptacje spoleczna. bo wiadomo facet! zdarzylo mu sie itd.

boisz sie chorób, ale nie używasz gumek, bierzesz tabletki, ale wpadasz, masz troje dzieci (w tym jedno oddałaś), każde z innym, ale nie chodzisz do łóżka z \"każdym napotkanym\" - kobieto, o czym ty do nas mówisz ???

słuchajcie szkoda słów.ona i tak nie rozumie niczego.komletne pomyłką w terii ewolucjji.bo widzę ,że ten przypadek jest niereformowalny

Gość niewierna_beatka32
troche sobie dzieci narobilas! dobre sobie... dwojka dzieci, standard! i tylko corka na 100% z romansu z szefem, a syn byc moze jest z męzem. nie wiem bo DNA nie robilam ale zalozmy ze jest z "prawego łoża". wiec nie wiem gdzie tragedie widzicie

Kogo obchodzi czy dajesz każdemu czy tylko niektórym? Jaka to różnica? I jeszcze śmiesz pisać o innych, że są hipokrytami?! Sama okłamujesz męża, krzywdzisz dzieci ryzykując, że będą dorastały we wstydzie i rozbitej rodzinie i wymagasz, żeby ci ktoś przyklasnął, bo \"każdemu się mogło zdarzyć\". Usprawiedliwiasz się jakbyś była, wybacz, niepełnosprawna umysłowo.

czekaj..bo ja juz nie mogę.jednego sie zrekłaś dwojke wychowujesz.więc kurwa do trzech nie umiesz liczyć???

a zbaczajac nieco z tematu to corka do meza mocno niepodobna ze sie zaczal domyslac?

zapomniałas o egipskim dziecku mamusiu nie o ilośc chodzi tylko o to, ze każde z innym to chyba nie jest standard?

ona mi zajeżdza pewną aneta k.

Gość kkaartka
beatko, Ty przypadaniem nie nazywasz się tak naprawdę Aneta Krawczyk? :O

bo ona przyszła po radę że dziecko szefa itd i ,że mąż zaczyna sie domyślaći co ma biedna zrobić.więc zaczełyśmy radzic biednej Beatce..ale po drodze to wyszło jeszce kilka historii Beatki.

Gość niewierna_beatka32
Lokki, calkiem nie podobna to fakt. a ze sie domysla to wiem od jego siostry.

no to samomowie.wypisz ,wymaluj ąnetka..

Gość jeeeezu co za idiotka...
z tej beatki. ona chyba sie zgrywa.

A co tu jest do radzenia. Mąż się dowie, narobi wstydu, rozwiedzie się, ew. porzuci bez słowa, nie dostaniesz nic, będizesz sama 32 letnia kobieta, o której cała okolica będzie wiedziała, że się puszcza. Ludzie cię zjedzą. Współczuję.

Gość niewierna_beatka32
tak zaczelyscie radzic.. wyszydzac tylko a nie radzic... na dodatek jakis facet zaczal mnie podpuszczac glupawo.. a po drugie ani sie nie chwale ani sie nie zale. tylko mysle czy nie powiedziec prawdy mezowi. to ze zdarza mi sie go zdradzic to on wie, ale o dziecku nie wie i nie wiem jakby zareagowal