Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewierna_beatka32

romans z szefem i jego skutki

Polecane posty

Gość beatko-nie przekmuj sie pierdo
ale nie ma komu współczuć.chyba tylko dzieciom ,że im sie taki model mamusi trafił.a facet to nie zdąży z rozodem bo na zawał umrze jak sie dowie ,co trzyma w domu..

wiesz co facet cie poduszczał i wszyscy wiedzieli ,że Cie poduszca .tylko nie Ty..sorry ale nie obrażajac Cie-mało inteligentna jesteś.nie dziwie sie ,żę mysłisz tylko pizda bo w głopwie tio ty nie masz nic.

Mnie sie wydaje ze jedno z drugim sie zdradza wiec z akceptacja tego nie bedzie az takiego problemu..... szkoda tylko biednych dzieciakow i tego co one beda przezywac w tym czasie...

niesądze,zeby wiedział.ona urodziła i zamkneła ten rozdział.zreszta sam mówi ,że ma dwoje a nie troje dzieci.

Gość niewierna_beatka32
akurat ze wie

powiedz mezowi, prawda i tak wyjdzie na jaw, szkoda mi twojej corki bo ona ucierpi najbardziej...

Gość niewierna_beatka32
boje sie ze jak sie dowie to bedzie rozwod. a wtedy jakby sie uparl to zostawi mnie bez srodkow do zycia...

no to wtedy powiesz szefowi,że ma córke na która musi zacząć płacić bo mężowi sie znudziło robić za jelenia

Gość kkaartka
jakby się uparł??? :D oj, ja bym się na jego miejscu uparła... ;)

Skoro sie oboje zdradzacie to i tak sie nie kochacie wiec rozwodu na pewno nie bedziesz jakos specjalnie przezywac, alimenty na jedno dziecko dostaniesz (o ile jest jednak jego). Skoro juz podejrzewa to i tak sie dowie, to tylko kwestia czasu. Czyli Ty nie pracujesz i z nudow od czasu do czasu supy na boki dajesz? :S

no to wtedy powiesz szefowi ,że ma córeczkę na która musi zaczac płacic bo mężowi sie znudziło robić za jelenia. a tak na marginesie jakby sie okazało ,że i syn nie jego to kandynata na tausia znasz?

ależ ona nie daje dupy!!!!!ona tylko troszkę lużniejsze życie prowadzi jak to określiła.

Gość niewierna_beatka32
boszzz.. same swietoszki co to meza nigdy nie zdradzily! moze nie macie kogo zdradzic i dlatego taki jad z was tryska. wedlug mnie nie daje duppy na lewo i prawo tylko wlasnie prowadze luzniejszy tryb zycia.

no nie zdradziłam nigdy męża przez to jestem gorsza od Ciebie wg twoich norm? może tak, skoro nie mam tak fasynujących problemów w swoim zyciu, zeby się nimi dzieliś ze społecznościa kafe

bossss. czy Ty kurwa nie rozumiesz ,żę generalnie nie chodzi nam o Twoja brudna pizde tylko o to ,że dałaś sobie narobic dziecio obcym facetom.całą trójke nie myśląc kompletnie o konsekwencjach.jak juz prowadzisz takie luzne życie to sie kurwa zabezpieczaj idiotko.i o to generalnie chodzi.to co robisz i jaki syf na siebie sprowadzasz to jest tój ogródek.ALE POMYMŚL, CO ROBISZ SWOIM DZIECIOM!! DEBILKA SKONCZONA

ale obawiam się ,że ty tego nie rozumiesz.najwyzej urodzisz kolejne dziecko.to w końcu żaden problem.jesteś żenująca.naprawde żal tych biednych dzieciątek

Gość niewierna_beatka32
faktycznie nie rozumiem. ale mam sposob zeby juz nie zachodzic w ciaze. zaczelam preferowac anal :P

Gość niewierna_beatka32
jem kupe :classic_cool:

To MUSI być prowokocja. No powiedzcie, ze jest. Nie ma takich kobiet na świecie. To niemożliwe. :O

Gość mojzesz9002
niekoniecznie, znam laske ktora ma podobny zyciorys ale jest jeszcze wieksza zdzira niz Beatka, o wiele wieksza

cholera, musze chyba w koncu isc zdradzic chlopa, bo jestem nienormalna wedlug Twoich standartow..... jakos nie kazdy zdradza, a juz niewiele osob tak nagminnie, ale widac ze kazdy swoja miarka.... Charakteru juz Ci nikt nie zmieni ale zanim nastepnym razem sie puscisz pomysl w koncu o swoich dzieciach a nie tylko o sobie egoistko

Gość mojzesz9002
Lokki, na co jeszcze czekasz? nie zdradzilas jeszcze chlopa? no wiesz wstydz sie wstydz! :D :D :D

Rany.. no i co mnie czeka?? Zdrada... zeby być normalną:P:P Gorsza wiadomość to ta, że jesli to byłoby prawdą dostanie alimenty na dwójkę dzieci...