Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to nie wasza cnota

Dlaczego mowicie ze faceci sie boja inteligentnych kobiet ?

Polecane posty

Gość to nie wasza cnota

my ich po prostu nie chcemy..My nie mamy do was pretensji ze nie chcecie byc z bezrobotnym, brzydalem...

Gość taka prawda
bo co maja powiedziec ze sa same bo maja wredny charakter ? :D a tak na faceta zrzuca wszystko

Gość misiek sisiek
Co tu duzo wyjasniac. Bo taka jest prawda!!! nie chca przy silnych inteligentnych kobietach wyjsc na slabeuszy...Bo na takich by wyszli;);)

Gość wow rox
ale bać się a nie chcieć takich to co innego....Takie kobiety nie są postrzegane jako kobiece przez charakter...która by się związała z płaczką która liczy tylko na was?

Ja tak nie twierdzę. Sama nie chciałabym wiązać się z głupkiem. Nawet jakby był uroczy ;)

klaudka 27 - Stereotypy... Jak kobieta jest inteligentna to musi być od razu oschłą chłopczycą. Najśmieszniejsze jest to, że to właśnie kobiety takie rzeczy wymyślają ;)

Gość wow rox
Bo takie kobiety lubują się w pokazaniu że są lepsze... . I ogolnie tak sie przyjelo , ze kobieta ma byc skromna..

ja akceptuje tylko inteligentne kobiety... nie ma nic bardziej sexownego niż inteligentna i atrakcyjna kobieta nie wiem, czego mozna sie bać

\"I ogolnie tak sie przyjelo , ze kobieta ma byc skromna..\" Buhahahaha! To chyba nie wymaga dalszego komentarza.

Gość misiek sisiek
Nie sadze aby to kobiety wymyslaly takie rzeczy. Czy o swojej dobrej kumpeli ktora jest inteligentna osoba, powiesz oschla chlopczyca jesli taka nie jest? a facet powie. bo facet inaczej ja postrzega. Ty - jako kumpele, on - jako kobiete

Gość wow rox
I nie musi...Możesz sobie tupać nóżką, ale myślenia facetów nie zmienisz..ani próbą wjechania im na ambicje...

Gość e tam a
mój facet w wieku 21 lat nie skończył jeszcze liceum, a ja jestem pracownikiem bardzo poważnej firmy. jak dla mnie jest bardzo inteligentny, ale jest leniem :D

Gość misiek sisiek
Jesli takie jest myslenie facetow wow rox, to nie wiem juz naprawde nie wiem z jakiej wy planety pochodzicie.....Zal mi was!

Gość wow rox
Dlaczego zal jesli mozna wiedziec ?

Gość misiek sisiek
I one sie nie lubuja w pokazaniu ze sa lepsze. To wy za bardzo boicie sie tego faktu i sami wymyslacie sobie ze taka kobieta sie wywyzsza.A tak nie jest!!

Gość misiek sisiek
Bo myslicie jakimis glupimi kategoriami

Gość wow rox
Przepraszam ale wy tak samo...Ostatnio widziałem pewnien sondaż...80 % kobiet nie związało by się z facetem który mniej zarabia...A to jak skomentyjesz?

misiek sisiek.. akurat tutaj chodzi o to, że wrzuć taką sikse 28-30 lat na managerskie satnowisko, to tak da podległym sobie facetom popalić, że im dupska odpadną... niestety wiele babek leczy swe kompleksy i mści sie za to, że tata na nie krzyczał w dziecinstwie i że facet je zostawił, bo siedzialy 16 godzin na dobe w firmie... ale to nie ma nic wsplnego z inteligencją

Gość misiek sisiek
Dlaczego zmieniasz temat? Nie potrafisz przyjmowac zarzutow bo sa prawdziwe!!

Gość wow rox
To nie jest zmiana tematu.....sparuj to z waszą inteligencją...Bo zakładamy , że inteligentne dużo zarabiają...:)

Gość misiek sisiek
Podajecie przyklady ktore zdarzaja sie raz na 20 . Podajecie konkretne sytuacje, a my, drodzy panowie rozmawiamy o naturze facetow, nie o ich dzialaniach

Gość misiek sisiek
achhhh... Wiec jak wy mozecie zarabiac mniej od nich!! nieprawdopodobne....

Gość wow rox
A natura jest taka że wy chcecie twardych , zaradnych facetów co zaopiekują się tobą i dzieckiem, a faceci chcą skromnej kochającej kobiety, dla której ugotowanie czy upranie nie jest plamą na honorze ( obserwacja młodych kobiet)

Gość misiek sisiek
Przyjelo sie ze kobieta ma byc skromna.... Wezzzz:D:D:D zacznijcie myslec tym swiatem, a nie swiatem sprzed 60 lat, bo bedzie wam ciezko znalezc druga polowe, coraz ciezej!!

Gość misiek sisiek
Z tego co piszesz wynika ze inteligentna kobiete porownujesz z cecha zaradnosci w pracach domowych??? Zenada...

\"faceci chcą skromnej kochającej kobiety, dla której ugotowanie czy upranie nie jest plamą na honorze ( obserwacja młodych kobiet)\" ale skromna i kochająca, która upierze ... może być tez bardzo inteligentna. Bo jak już to pranie powiesi i dziecko odporowadzi do przedszkola to może iśc do pracy i świetnie sie tam realizować, super sobie z Tobą pogadać, wskoczyć na dobry film, doradzić i zaskoczyc w łóżku wyobraźnią ... Panowie niestety często mylą pojęcia

Gość misiek sisiek
Klaudka, dokladnie!! Przeciez jak kobieta jest inteligentna, to juz na zone o jakiej marza sie nie nadaje... Zenada:/:/:/ Boicie sie inteligentnych kobiet i tyle!!

misiek sisiek.. co sie tak rzucasz, jakbym Ci światopogląd zniszczył tymi wypowiedziami? ja każda babke ustawie, mnie tam to wisi czy zarabia 10 razy wiecej ode mnie czy 100.. ja mam wystarczajaco duzo kasy, zeby nie miec zadnych kompleksow... ale traf na taką jako szefa i masz jako facet przeyebane... mialem sporo kobiet wlasnie na wysokich stanowskach i wiem jak potrafiły sie zachowywac w pracy (a w domu juz nie podskakiwaly)