Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość all.

Boli! Jestem za krotka ?

Polecane posty

Gość all.

Szukam tylko powaznych odpowiedzi. Gdy chlopak we mnie wchodzi to jakos wczesnie plytko czuje straszny opor, i wszystko mnie boli. Jakbym sie tak szybko konczyla ?! Od czego to zalezy :|

Gość ale jajaaaaaa
duża laska, ciasna szparka, mały pślizg

Gość gfdgfd
uprawiajcie anal .TAm jest dluzszy przewod

może Cię po prostu dostatecznie nie rozgrzał ? :> albo masz jakieś psychiczne opory tzn że właśnie się tego boisz , że znów będzie boleć...

Gość a moze jestes
dziewica i blona blokuje

Gość kumka
to blona!!! niestety ale jeszcze nie stracilas dziewictwa! postaraj sie wyluzować, zaciśnij zęby i niech on szypko i mocno pchnie! Będzie trochę krwi, ale to tylko chwila i po krzyku:) podobno porod jest o wiele gorszy:)

Gość twój seks-telefon
to może być błona dziewicza ;) niech pchnie raz zdecydowanie, daj mu dojść i następny raz będzie bezbolesny :)

Gość kolezanka szklanak i
To nie blona tylko kwestia podniecenia, uwierz mi Ja tez tak miałam ja zaczynałam sypiac

Gość ewf
więcej żelu i luzu

Gość all.
" albo masz jakieś psychiczne opory tzn że właśnie się tego boisz , że znów będzie boleć... " A jak mam nie miec, skoro byl to taki bol, jakby mi wszystko w srodku rozrywalo i tak okropny, ze nie moglam tego zniesc ? .. " Przed włozeniem nich naciagnie skore na zołedz i naslinij wejscie " A co to da ? "to blona!!! niestety ale jeszcze nie stracilas dziewictwa! postaraj sie wyluzować, zaciśnij zęby i niech on szypko i mocno pchnie! Będzie trochę krwi, ale to tylko chwila i po krzyku podobno porod jest o wiele gorszy " "to może być błona dziewicza niech pchnie raz zdecydowanie, daj mu dojść i następny raz będzie bezbolesny " tak ? mam przecierpiec i przeczekac ? bardzo bolesne macie z tym doswiadczenia ? "więcej żelu i luzu" kiego zelu? O_O

Gość bajdeifnkfmeoself
no jak dla mnie za mały poślizg. po prostu - brzydko napisze - albo sobie posliń wejście do pochwy zaraz zanim on w ciebie wejdzie, albo kupcie jakiś żel intymny. Może jesteś po prostu troszkę za sucha, zdarza się. Ja biorę tabletki anty i z reguły muszę używać odrobinkę nawilżacza. A, jeszcze jedno - spróbuj przejąć stery, niech on się nie rusza, a ty się powolutku ruszaj, u mnie pomaga - jak zrobisz to w swoim tempie to pochwa zdąży się odpowiednio rozciągnąć :) ja jak mam problem z zbyt mala suchością to kładziemy się z partnerem na boczku twarzami do siebie, oplatam go nogami w pasie i sama powolutku działam, bardzo komfortowa pozycja :)

Gość pocieszenieeee
ja tez tak mialam...wie sz i sprobujcie powoli najpier 1 palec potem 2...spokojnie...eh mi tkaie rozgrzewanie zajelo pol roku a i tak mnie strasznie bolalo..na szczescie po jakims roku mi przestalo bolec i powali zaczynam odczuwac przyjemnosc..a to juz cosprzynajmniej w moim przypadku:)

Gość wiesz co-
na poczatku tez mi bylo nieprzyjemnie.ale z czasem bol ustapil.jesli na prawde, w twoim przypadku, bol jest nie do zniesienia zawsze mozesz isc i zalatwic to u ginekologa.wszystko jest do zalatwienia- mamy szczescie ze nie mieszkamy na wschodzie...