Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość G.

Możliwość ciąży ?

Polecane posty

Gość G.

Mam nadzieję, że nikt mnie nie zabije, za to, co napiszę, dziewczyny, uwierzcie, że to dla mnie b.ważne. Czy mogę być w ciąży jeśli od m-cy biorę tabletki anty, żadnej nie zapomniałam i moje spóźnienie największe -może 2 razy się zdarzyło było 3godzinne, a na ulotce jest , że można się spóźnić do 12 godzin ? Miałam krwawienia z odstawienie po zakończeniu każdego opakowania, teraz biorę trzecie, no i wiadomo jak to krwawienia - były mnie obfite i czułam, że boli mnie raczej macica niż jajniki. Ostatnie krwawienie było 4 dnia po odstawieniu, przez 3 dni tylko, ale pierwszego dnia b.obfite. Wiem, że to się może wydawać głupie, ale od tygodnia latam do toalety jak głupia i mam problemy z niestrawnością czy zgagą od paru dni. Przed tym, jak zaczęłam stosować tabletki też raczej nie byłam w ciąży - na potwierdzenie - ginekolog robił usg dopochwowe 2m-ce po tym, jak zaczęłam brać tabletki i nie zobaczył nic dziwnego. Czy jeżeli zrobiłaby test teraz, przy 6 tabletce następnego opakowania, byłby on wiarygodny i czy musiałabym go robić rano ? Proszę, nie piszcie, że jestem głupi, albo, że coś takiego, po prostu boję się, bo nie jestem gotowa na dziecko.

Gość bo mam dodakowe
testy ogolnie robi sie rano. Ja dostawalam plamienie zawsze czwartego dnia po ostatniej pigulce. Nie stresuj sie, mysle ze nie masz czym

Gość G.
dziękuję trochę mi lepiej ^^'

Gość september8
hmmm powiem Ci tak, ja najprawdopodobniej jestem w ciązy (2 testy pozytywne) brałam tabetki anty. i niewiem jakto jest możliwe!!!!!!!!. tylko ze ja niewiem dokładnie w którym jestem tygodniu, być moze zaszłam w ciąze przed ich zastosowaniem,wiec tez nie chce Cie straszyc. wszystkiego dowiem sie jutro. Pozdrawiam

Gość G.
Ja przed to raczej nie zaszłam bo 8 tygodniowej ciąży na usg raczej ginekolog nie dałby rady przegapić ;) taką mam nadzieję A co do tabletek to kurczę, w końcu moja gin twierdzi, że jak nie pomijasz i nie bierzesz nic osłabiającego to się raczej nie zdarza... [a ja brałam i tu jest problem, ale wtedy była dodatkowo prezerwatywa i to było tuż przed zakończeniem opakowania]