Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czyyyyy

CZY FACECI OK.30TKI INTERESUJĄ SIĘ RÓWIEŚNICAMI ?

Polecane posty

Gość czyyyyy

Czy jednak wola mlodsze od siebie?

Gość wow rox
Z tego co widze to wolą młodsze... Zaraz usłysze , że się was boją :D

Gość czyyyyy
Ja jestem ta mlodsza wlasnie :P I zakochana w starszym, ale on ma taka bliska znajoma w swoim wieku, moze nawet rok starsza i troche sie boje tej mojej konkurencji ;)

Gość czyyyyy
Nie siksy. On ma 29 ja 22. I nie jestem zadna wyzywajaca panienka.

możesz pokroić mnie w kosteczkę a do wieku sie nie przyznam.EEEEEEe wyglądam ....tak sobie, podobno liczy się wnętrze;)🌼

Gość i tak i nie
ja myślę że faceci dlatego wolą młodsze kobiety ponieważ mężczyzna wolniej się starzeje niż kobieta i może być tak że oboje będą mieli po 30 lat a kobieta będzie starzej wyglądać od faceta...i dlatego przeważnie w każdym związku kobieta jest młodsza od faceta

Gość szaliczek
Czy istnieje jeszcze takie cos jak zakochanie sie w kims?? Bo jak slysze te teksty facetow, to wynika, ze oni najpierw oceniaja wyglad kobiety, a potem decyduja czy do niej uderzac czy nie. Niewazne jaki ma charakter, czy znajdzie z wami wspolny jezyk...dopoki nie jest na maksa glupia to moze byc(no chyba, ze ma niesamowicie seksowne cialko, wtedy nawet glupote wybaczacie). Czy tak postepuja wszyscy faceci czy tylko frustraci siedzacy na forum??

pytasz sie nas frustratów jak postępujemy? :P najpierw patrzysz na wyglad... jesli jest ok, to podbijasz... jak głupia, to przelecisz pare razy, zeby jej przykro nie było i zostawiasz... a jak jest fajna to ciągniesz dalej

Gość szaliczek
Podstawa zwiazku dojrzalych emocjonalnie ludzi. Po lekturze tego forum stwierdzam, ze dojrzalosc emocjonalna i facet nie ida ze soba w parze.

Gość j.w.
Hmmm... No ja jestem dziewczyną około 30 i wszyscy moim rówieśnicy których znam są z dwudziestoparolatkami. Ale mi to rybka bo dla mnie są aseksualni, wolę starszych (tak jak dwudziestoparolatki ich). Wszystko się wyrównuje ;D.

\"dojrzalosc emocjonalna i facet nie ida ze soba w parze\" buehehehe osoba ktora czytając forum wysuwa życiowe wnioski, uzurpuje sobie dojrzałość emocjonalną :P:P Super...:D

Gość do komiczne
komiczne ile czasu maksymalnie facet moze sie zastanawiac nad tym czy byc z jakąś kobietą czy nie? i co oznacza jesli milczy? czy sie zastanawia jeszcze czy moze juz totalnie olał sprawę?

Gość do komiczne
... nie chodzi o sex, bo tego wlasciwie nie bylo. powiedzmy że sytuacja byla taka: skonczyli ze sobą, ale ona go prosi po paru miesiacach zeby wrocil...pisze mu ze bardzo teskni i wciaz zywi do niego uczucia... jak dlugo facet moze sie zastanawiac nad powrotem? i czemu milczy zamiast napisac wprost, zeby dala sobie spokoj?

aa to takie buty... albo chce, zebys troche pocierpiała, albo nie chce Cie ranic.... nie wiem jak on - ja takie decyzje podejmuje od razu

Gość do komiczne
Ech... kiedy sie w koncu wszystko wyjasni. moglby mi napisac cos a nie trzyma mnie w niepewnosci :o czemu on jest takim sadystą? :(

Gość O rany po co z nią jest...
Może ją kocha... Może im dobrze razem..... E, nie, ja chyba po prostu stara już jestem... Pewnie ona mu płaci :(

Gość Darekkkk
Tylko rowiesnice

Nie ma znaczenia wiek ani kobiety ani faceta. Ja po 30 i byłam 4 lata z facetem młodszym 8 lat i zupełnie nie myśleliśmy o wieku, może ja miałam na poczatku jakieś obawy :P Etincelle de nuit Znam faceta 31 lat ma babke lat 37, na diabła nie wiem po co bo ona wyglada starzej od niego to chyba oczywiste ;) no i co z tego??? miłość jest ŚLEPA :p

No raczej rozumiem ze w takiej sytuacji to musi byc WIELKA miłość, bo właśnie tu widac najlepiej ze nie jest to zwiazek typu "zeby sie pokazac z fajna laska", i bardzo dobrze. 'nie wiem po co' bo faktycznie jestem troche zdziwiona, bo jest mnostwo atrakcyjniejszych od niej ktore sie wokol niego kreca, a on wybrał ją, i choć się dziwię, nie jest to jakies negatywne:) mimo to wydaje mi sie ze wiekszosc facetow patrzy jednak na wiek...

Gość Moj brat ma 30 lat
i jest z 19letnią dziewczyną juz rok. Są świetną parą! i kazdy ich lubi:) To zalezy od charakteru czlowieka! Czasami 19latki są glupie ,a czasami bardzo mądre i powaznie myślące,tak samo jest z 30latkami:) Milosc bywa slepa,zgadzam sie :)