Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znudzonaaaaa

NUDNE ZYCIE

Polecane posty

Gość znudzonaaaaa

Czy Wasze zycie taz jest takie nudne? Ja nie prazcuje,siedze w domu,albo przed komputerem albo spie. Od jakiegos czasu juz nic mi sie nie chhce,to pewnie przez ta nude. Mam narzeczonego ale on konczy prace wieczorem i do wieczora musze siedziec sama. Juz ma tego dosyc! Nie mam innego zajecia,czasami wyjde z psem na spacer i na tym koniec. Juz nie wiem co mam robic :-(

Gość moze powinnas
pracy poszukac?

Gość bajeczka..
doskonale cie rozumiem, od 1 wrzesnia siedze w domu, a chłopak przyjeżdza wieczorami.. przez to siedzenie w domu nic mi sie nie chce- nie mam energii, najchętniej to bym tylko spała albo siedziała przed komputerem..:o

dlaczego nie znajdziecie sobie jakiejś pracy, choćby na krótko? Wtedy nie byłoby narzekania, że cały dzień siedzicie w domku... Albo chociaż jakieś zajęcie, które was \"wciągnie\", jakiś sport (tenis, basen, bieganie...) albo coś w tym stylu?

Nie pamiętam kiedy ostatnio miałam okazję się nudzić. To chyba nie jest temat dla mnie... :P

Gość znudzonaaaaa
szukalam pracy ale nie bylo zadnej dla mnie,a jak byla to placili 400-500zl na miesiac za 8 godzin dziennie a za takie pieniadze nie jest latwa ta praca poza tym polowe z tego musialabym wydac na dojazd to sie nie oplaca. Mieszkam w malej miejscowosci gdzie nie pubów itp,jedynie sklepy spozywcze, z czego nie potrzebuje korzystać zbyt czesto. Sport? Wlasnie planuje kupic bieznie ale wiadomo ze nie bede biegac przez caly dzien. Planujemy zamieszkac wraz z narzeczonym ale zanim sie przeprowadzimy to musimy sobie jakos urzadzic,wtedy nie bede moze az tak sie nudzic bo bede miala na glowie gotowanie itp. Jka na razie to nie mam pomyslu na jakies zajecia.

Gość nalesnik
tez tak mam nic mi sie nie chce...a o na uce nie wspomne hhehe na jutro musze przypomniec sobie na wykłady a nie mam siły szukac nawet notatek..tez sobei myślałam o jakims sporcie ale nie mam motywacji jakos......siedze przed tym kompem tylko....i czekam na zbawienie chybaaaaaaa!!!!!!!!!!hhehe żałosne..

Gość znudzonaaaaa
Ja nawet nie mam z kim pogadac,wszystkie moje przyjaciólki odsunely sie ode mnie,zawsze czesto mnie odwiedzaly,jedna nawet codziennie a teraz? Tylko jak czegos potrzebuje to sie odzywa. Jedynie z kim moge porozmawiac to jet moj narzeczony,z rodzina nie utrzymuje najlepszych stosunkow,chociaz to rodzina. Tylko patrze na zegarek i czekam az wroci moj facet.

Gość byczydzien
jak to nie prowokacja... jak jest tak jak mówisz, to Twój facet Cie wymieni przy byle okazji, bo mu sie po prostu zwyczajnie znudzisz. zajmij się czymś.druga połówka to tylko dodatek do życia, a nie jego esencja

Gość nauczycielka elka
jaka ty nudna jestes! na miejscu twojego chlopaka wymienilabym cie na lepszy model. no bo po co komu dziewczyna bez pasji, znajomych i wiecznie znudzona..a bleee

Gość znudzonaaaaa
Nudna to ja jestem ale jak jestem sama bo przeciez nie bede rozmawiac sama ze soba,jak on jest przy mnie to juz jest ok. Nie moge przeciaz caly dzien przygotowywac sie na jego przyjazd,chociaz to robie ale zajmuje mito chwile. Pewnie mieszkasz w dużym miescie gdzie jest co robic a mi akurat sie nie poszczescilo:-(

Gość nauczycielka elka
To rusz tylek z tej dziury i zacznij sie rozwijac. Inaczej szczytem twoich mozliwosci bedzie praca w sklepie rybnym.

Gość w sumie też tak mam
siedzę w domu, piore, sprzątam, gotuję, czasem coś poczytam...jakieś zakupy, tv, kafe kiedys jeszcze cwizyłam ale ostatnio coraz mniej mis ie chce

Gość w sumie też tak mam
nuda i monotonia, która prowadzi do depresji

Gość w sumie też tak mam
No to chyba musisz zacząc się mobilizowac bo sięgasz dna. Ja nawet jak mi się bardzo nie chcę wymyślam dziennie choc jedną rzecz, którą MUSZĘ zrobic....bo jakbym sama sobie nie dotrzymała słowa to by oznaczało, że dałam ciała na całej linii...Dziś na przykład byłam rano zrobic zakupy a potem zrobiłam pranie.

Gość w sumie też tak mam
Podlałam kwiaty, wyniosłam śmieci, przy okazji "śmietnikowym czworonogom" dałam resztki z obiadu....

Gość znudzonaaaaa
Do Justyny... jak czytam Twoje wypowiedzi to tak jakbys mnie opisywala,widze ze mamy podobne nudne zycie. Szczerze mi tez nie chce sie pracowac bo nie ma dla mnie odpowiedniej pracy.

Gość jezuu
to ja bym juz wolala pracowac za te 400zł..... i wydac te pieniadze na waciki niz siedziec w domu i sie nad soba uzalac... jak sobie wmowilas ze sie do zadnej pracy nie nadajesz to ja gratuluje, ale na miejscu twojego faceta zostawilabym Cie taka sama niedorajde w domu i kazala radzic sobie sama.. a moze faceci lubia takie panny co to nic nie umieja, tylko siedza przed tv i kompem.... nie maja swojego zdania, znajomych, jakis zainteresowań .... i wy uwazacie ze żyjecie ??????????

Gość Ajrisz
Raz tak raz nie, a tak pozatym to wkur... zycie drogie nie stać ciebie na rozrywke, biedne studenty łączcie się.

Gość znudzonaaaaa
Trudno znaleźć u mnie prace,pozatym na razie nie chce mi sie pracowac,moj facet niedawno otworzyl firme wiec jak bedzie biuro to pewnie tam bede pracowac. A skad wy wiecie ze mnie chlopak zostwi? planujemy slub wiec nie mamy zamiaru sie rozstawac. A to ze sie nudzimy nie oznacza ze jestesmy nudni wiec takie komentarze zostawcie dla siebie. Justyna! Mam tak jak Ty,nie chce mi sie sprzatac,lozko sciele jak mi sie przypomni,nie gotuje bo od tego mam gotowe jedzenie:-)

hmm... nie o to chodzi :P ale z nudów bym coś ugotował posprzątał... a najlepiej nie pracować bo się nie opłaca, narzekać bo to w Polsce modne... lata lecą i ?

widocznie za słabo szukasz ;) a tak bardziej serio to chyba marne szanse... bo nawet jak ktoś pozornie fajny się trafi to przeważnie mieszka gdzieś... za daleko ;) uszy w pion samo przyjdzie... ;)