Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocyyyyyyyyyyyyyy

No to teraz ja....pomózcie mi bo zwariuje zaraz

Polecane posty

Gość pomocyyyyyyyyyyyyyy

Biore regularnie tabletki anty od ponad roku, zmieniałam je 2 razy, za trzecim dopiero czułam sie dobrze. Ale nie o tym chciałam.... Zawsze koncze brac tabletki w niedziele rano i krwawienie dostaje we wtorki rano......ostatnio ze 2 razy dostałam okres juz w poniedziałek rano.........dzis jest wtorek a ja nie mam okresu:( do tej pory nie współzyłam....zaczełam jakies 3 miesiące temu i były to sporadyczne kontakty 2-3 razy w miesiącu....oprócz tabletek była tez gumka, która nie pękła ani nic sie nie działo. Od niedzieli bardzo mnie bolały jajniki a dzis wcale....i teraz juz nie wiem, zaczynam wariowac czy to nie to najgorsze??? ale niby jak??? podwójne zabezpieczenie wiec chyba to mało mozliwe??? dlaczego ja sie tak potwornie boje ??? wczesniej jak brałam inne tabletki dostawałam okres w srody albo nawet w czwartki i w ogóle to nigdy przy tabletkach nie dostawałam ciągle w ten sam dzien...

Gość pomocyyyyyyyyyyyyyy
zawsze brałam tabletki regularnie, nie brałam w tym czasie antybiotyków, nie miałam biegunki ani nie wymiotowałam, nie brałam tez leków, które mogłyby obnizyc skutecznosc anty...

Gość i tak i nie
pewnie niedługo dostaniesz okres..nie martw się...jeśli jeszcze używałaś gumki to na pewno nie jesteś w ciąży...

Nie martw sie. Krwawienie powinno wystapic w ciagu tych 7 dni przerwy miedzy opaowaniami. A to ze nie dostalas go konrtnego dnia nie znaczy ze jestes w ciazy. Wiec glowa do gory. Pzdr:)

Gość pomocyyyyyyyyyyyyyy
dziękuje za pocieszenie ale ja niedawno zaczełam współzycie i wcale nie z kims z kim chciałabym miec dziecko:(

Gość i tak i nie
jeśli to cię jakoś pocieszy ja zawsze dostaję okres po 3-4 dniach od wzięcia ostatniej tabletki...

Gość pomocyyyyyyyyyyyyyy
a ja własnie róznie... przy novynecie duzo miałam krwawienia w czasie brania tabletek ale okres dostawałam na 3 dzien wieczorem albo nawet na 4.....przy regulonie troszke wczesniej a najwczesniej dostaje teraz przy rigevidonie bo zaraz pierwszego dnia przerwy albo na 2 dzien....noooo dzis jest ten drugi dzien a tu cisza , nawet mnie brzuch przestał bolec:(

Gość pomocyyyyyyyyyyyyyy
moze byc tak ze raz dostane pierwszego albo drugiego dnia przerwy a innym razem np na 4 dzien ?????

Gość i tak i nie
może tak być...musi się wszystko unormować...okres musi pojawić się w ciągu tej 7-dniowej przerwy...obojętnie którego dnia...

Gość Madziulekk..
Ja juz nie biore tabletek, ale przez rok bralam regulon i nie zawsze dostawalam okres w tym samym dniu przerwy. na poczatku tez sie denerwowalam ale raczej nie ma reguły na to.