Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qyryte

dlaczego tylko sztuczne pieknosci maja powodzenie?

Polecane posty

Co za dekiel... :D ludzi chorobliwie otylych są promile... pozostale osoby to lenie patentowane... a szkodliwe jest wszystko... jedzenie, ktore jesz, bo jest wielokrotnie przetworzone, woda ktorą pijesz, bo zanieczyszczona, powietrze ktorym oddychasz, bo tak samo jak woda... życie jest szkodliwe - bo cokolwiek bys nie robil i tak umrzesz... podajesz argumenty jak dziecko z podstawowki... walisz frazesami i ogolnikami...

Gość kaliberka11
komiczne ma racje teraz wszystko jest niezdrowe nawet pasta z fluorem hehe

Gość DO TAKA PRAWDA żE
a najbardziej szkodliwe jest czytanie Twych wypowiedzi, na zawsze powoduja negatywnie zmianyw mozgu

Gość kaliberka11
niby czyje?

Gość DO TAKA PRAWDA żE
jak to czyje,to jest oczywiste ze komicznego wypowiedzi

Gość DO TAKA PRAWDA żE
deny hehehe rozwoj emocjonalny i inteletulany faceta , ktory wchodzi na forum kobiecie, albo jest w stanie embrionalnym, albo jestes gejem

Gość tererere
DO TAKA PRAWDA żE masz nasrane w glowie idz spac

Gość one sa kiczowate

ale to co wkleiłes to albo jakies 17 letnie candy girls, albo dresiary, tylko takie dla \"lepszych\" dresów....

Sprawdzałem czy jest moja wypowiedź i jej nie było a teraz jest i wyszło że dwa razy to napisałem. Takie dziewczyny wręcz \"mówią\" z tych zdjęć. \"Patrzcie jaka jestem piękna, podziwiajcie mnie i piszcie mi pochwalne wypowiedzi na mój temat\"

ehhhh każdy typ kobiecości, urody ma swojego odbiorcę do kiczu - ciągnie kicz - do barbie - dres ale utożsamianie tipsów i solarium z kiczem i barbie, to duże nadużycie... płaczesz, że kicz-bejbs mają powodzenie... ja zapytam u kogo? bo nie chciałabym mieć powodzenia u typa, który leci na barbiopodobne? chyba, że taki Twój target? to nie masz wyjścia - czeka Cię pink-transformejszyn

Gość oglądałam zdjęcia
miss internautów wp.pl i , chociaż tamte dzieczyny "robione" są na jeden model to i tak wygrywają ze zdjęciami 17 latek z linków powyżej, któych głownym atutem jest biust i kwota zainwestowana w solarium- rzeczywiście jest to żenada........ Pracowałam swego czasu w szkole i muszę powiedzieć , że właśnie moda na takie właśnie dziewczyny jest coraz bardziej zaawansowana - dziewczyny tandeciary- chłopaki bezkarkowcy i dresy, posuwający owe panienki na przerwach w miejscach trudno dostępnych... Sorki, ale jeśli mówimy o kobietach, to nie mamy na myśli 17 latek, które "chciałyby wyglądać i czuć się dorosłe...." Owszem, kiedyś byłam szarą myszką, głównie z braku srodków- teraz stać mnie dzięki uczciwej i ciężkiej pracy i odrobinie gustu wyglądam atrakcyjnie. Wspólni znajomi, którzy przed 10 laty pukali się w czoło z decyzji obecnego męża, który postanowił związać się z nieatrakcyjną myszą z 5 kilogramową nadwagą, teraz spotykając nas nie mogą uwierzyć ze przeszłam tak pozytywną przemianę - a mąż jest dumny jak paw..... A pomyśleć, że kiedyś byłam taką samą sfrustrowaną "jej szarą eminencją"..........