Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wścibska

Pytanie do chłopów

Polecane posty

Czy fakt,że kobieta,którą się interesujecie miała przed Wami 3/4 partnerów,z jednym miala wziąść nawet ślub Wam panowie przeszkadza? Czy wolelibyście może mniej doświadczoną?

Gość tretret
jak to 0.75 partnera - byl bez nog ?

Gość tak poniewaz
kobieta ma byc do slubu czysta i nieskalana 😡

Gość Ajrisz
Moja miala 3 facetów, z jednym planowala ślub, a zemna planuje swój pierwszy raz, no nasz pierwszy raz :D

Gość frk-099
bardziej przeszkadza mi gdy kobieta zamiast: wziąć, mówi i pisze wziąść :p

Gość arek kk
obie formu sa poprawne

Gość kwiatka01
niezle niezle ha ha :-) ;-)

Gość kwiatka01
to ja tez poprosze pol chlopa bo moj jeden mi nie wystarcza he he he :-)

Gość w sumie mnie tez
mnie tez by się przydało pół chłopa, ale te górne pół, może bym zagoniła do roboty....tozostałą połowę komu innemu odstapię

Chociaż nie jestem chłopem,to się wypowiem.Moim zdaniem mężczyznom nie przeszkadza,że kobieta miała pzred nimi kilku partnerów(w łóżku). Mojej koleżance np. bardzo podobał się taki jeden facet.Koleżanka,naprawdę ładna dziewczyna,spokojna,ale przegrała z dziewczyną,która miała za sobą 2 kilkuetnie związki,kilka trwających krócej.I co?ja tego nie rozumiem.

Podsumowywując-można z facetami \"eksperymentować\",bo nie warto prowadzić się porządnie.Trzeba być tylko ładnym i zadbanym.Moim zdaniem-taka jest prawda.

najlepsze są kobiety, ktore z niejednego pieca chleb jadły... jak pisalem w innym poscie - babka kolo 30 ktora miala tylko męża (z ktorym sie rozwiodla) albo 27 letnia dziewica to murowany material na gościnną w kroku.... zazna smaku sexu, zazna smaku wolnosci i pójdzie w \"taniec\"... a kobieta doswiadczona nie zepsuje udanego związku dla jednej zachcianki - bo miala juz X facetow i az tak jej to nie ciekawi.... Oczywiscie jest banda zakompleksionych małych facecikow, ktorzy chca miec dziewice, bo boja sie porównan, bo maja kompleks small dicka.. ale to ich problem....

Gość takapipa25
a ja mam za soba 25 facetow-oczywiscie przelotnych i teraz pierwszego na stale od 2 lat:) i jestem szczesliwa z nim i on wie o tej liczbie a ja sie tego nie wstydze. wybawilam sie na studiach a teraz czas na normalne zycie. Ps. nie martwcie sie cipke mam waska i nienaruszona- prawie jak dziewica:) ;)

Nie zgadzam się z Wami.Jestem .dz..... i chciałabym spotkać wreszcie odpowiedniego faceta i gdyby tak się stało,nie szukalabym wcale przygód.Mam przeez was chandrę i idę do fryzjera.Cześć.

faktycznie masz chandre ;) bo nie wiem z kim sie nie zgadzasz ?? Ps kolor czy cięcie? :P

Gość Franek Dolas
Margerita Suarez - jakis namiar na siebie ? :)

wydaje mi się, że nie trzeba mieć zbyt dużej wyobraźni, zeby sie domyślić, że faceci sa różni. Ilu mężczyzn, tyle gustów i guścików. Są tacy, którzy wolą kobiety, które nie miały zbyt wielu partnerów (co bardziej zdesperowani pod względem moralności wręcz dziewicy szukają (co zresztą piszą tez na kafe), są tacy, którzy lubią doświadczone, są tez i tacy, którym wsiora wno - zakocha się i go nie interesuje, co było kiedyś, liczy sie tylko tu i teraz. A często tym rzekomo zdeklarowanym życie weryfikuje poglądy - i nagle z upragnionej dziewicy przeskakują na taką, co to pół jednostki wojskowej zaliczyła w jeden wieczór (i odwrotnie - ten, który lubi doświadczone nie znaczy, że sie chętnie w nauczyciela nie pobawi) ;)

Gość pozwolę sobie zacytować
"Twoja * to nie mydło, nie zmydli się na pewno..." :D

Gość mi przeszkadza jak
miala wielu partnerow, najlepiej zeby nie miala wiecej niz 2-3, przeszkadza mi tez jak uprawiala juz seks bez milosci. cenie sobie u kobiet czystosc, moralnosc, niewinnosc, dobre prowadzenie. kobieta, ktora miala wielu partnerow jest dla mnie nieczysta niecnotliwa

V ----> bo za bardzo pracuje Ci męska wyobraźnia, co to ona z innymi nie wyprawiała i jak to oni ja wielce \"ubrudzili\". Czasem się zdarza, że dziewczyna miała kilku partnerów i jest bardziej \"czysta\" niż ta, co miała jednego, ale z niebotycznie dużą wyobraźnią ;)

kolejny koles, ktory boi sie, że jakis zdzisiek przed nim doprowadzał jego kobiete do mega orgazmów, a przy nim laska puszcza mu jęki z dyktafonu i po kryjomu smsy wysyła :P kompleksy to straszna rzecz :D

Gość mi przeszkadza jak
moze robic w lozku co chce, brzydzi mnie kobieta, ktora posuwalo wielu facetow i ktora robila to bez milosci. rozumiem stale zwiazki, ale przygodny seks to kurwienie sie, taka kobieta to kobieta drugiej kategorii, przechodzona szmata

brzydzi??? :P:P a ja mysle, że boimy sie porównań :D te wiekie kutasy penetrujące kiedys Twoją babke, przesdauja Cie gdy spogladasz w spodnie i widzisz swoją szpileczke :P