Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rogatka

Zaczynam mu ufać, kochac go...

Polecane posty

Gość rogatka

To facet po więzieniu. Jakoś nas los zetknął, poznaliśmy się, pierwsza rozmowa, druga, trzecia.. jakies wzajemne zainteresowanie i ogromna nieufnosć z mojej strony.. Minęlo kilka miesięzy naszej znajomości. Nie zdarzyło się nic z tych okropnych rzeczy których sie spodziewałam. Jest normalny, zwykły, dużo się smieje, żartuje, ma fajne przemyslenia, nie narzuca się, jak go potrzebuję to jest, jak nie mam ochoty na towarzystwo zaraz to wyczuwa i znika.. jednym słowem, hm, ktoś bardzo fajny... Tylko tatuaże i zniszczona buzia przypominają mi z kim mam do czynienia... O łózku mowy nie było, no , dobra, była, ale tak ładnie, nieśmiało, w trybie raczej przypuszczającym i bez wielkiej nadziei z jego strony.... Jednym słowem: patrz tytuł topiku... Comments...?

Gość rogatka
u mnie bez zmian, jakby kto pytał..:(

Gość rogatka
bo nie wiem czy się nie ładuję w coś okropnego, w cos czego będę żałować.........................................

kazdy kto sie wiaze z kims to sie w cos laduje:P nigdy nie wiadomo jak sie zycie potoczy:) a tu raczej nikt za Ciebie nie odpowie, czy go kochasz:) to jest Twoje zycie!!!

Gość rogatka
ale obiektywnie nie wygląda to najlepiej prawda...? Facet z beznadziejna przeszłością itd.. Prawda że ogólnie syf...?:(

to jest bezsensowne pytac nieznajomych o komentarze, tak mi sie wydaje. jedni Ci napisza, ze masz sie spotykac, inni ze nie, nie warto sie stresowac niepotrzebnie:) Ty musisz dokonac wyboru, pewnie bardzo trudnego

Gość rogatka
rozumiem, KOCHAMM, co piszesz.. serio. Boję się.

Gość rogatka
Boję się że go nie znam, że mnie skrzywdzi, że jego przeszłość jest jakąs wskazówką dla mnie.. może powinna być...?

Gość rogatka
rozboje, kradzieże, pijaństwo, burdy, rozróby, bijatyki....