Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona zakręcona

spotykanie się z innymi męzczyznami

Polecane posty

Gość zagubiona zakręcona

Jestem mężatką, jednak od czas do czasu lubie spotkać się z kolegą (facetem, który mi sie podoba). Do niczego nie dochodzi, tzn całujemy sie i to wszystko...czy to jest naprawdę nie w porządku? Skoro ja i wiele mi znanych osób tak postepuje to oznacza chyba,że czegoś nam wszystkim brakuje w związkach...ciepła, zrozumienia, uwagi drugiej strony, odrobiny flirty itd. Macie podobnie?

Gość ja tak mam..........
i powiem,że nie żałuję......

Gość bleeeeeeeeeeeee
TAk sie nie robi skoro ci się ten facet podoba spotykasz sie z nim i tylko całujesz,to trochę jak zdrada ,nie wydaje ci sie?a jak bys siE poczuła jakby twój mąż się tak zachowywał?

jak Twój mąż będzie się spotykał z inna laseczką na macanko i całowanko to też powiesz, że to nie zdrada i że jest wszystko w porządku?

Gość zagubiona zakręcona
wlaśnie wiem,że to nie jest w porządku, ale jednocześnie trudno mi zupełnie nie zwracać uwagi na przystojnych facetów, zwłaszcza,że na brak powodzenia nie narzekam...przeciez to jest tylko odrobina przyjemności w tym szarym, smutnym życiu...

Gość ciziaAAAA
Ja uważam że dopóki maż się nie dowie to jest ok. Po co się kisić w jednym związku jak można korzystać z życia i brać z niego garściami.Jeśli bede miała męza napewno będe go zdradzała :)

Gość bleeeeeeeeeeeee
To po co wam mąż i stały związek ,jeśli chcecie korzystać z życia? oparcie finansowe?Do póki się nie dowie mąż,.. a jak się dowie?

Gość ciziaAAAA
A dlaczego mam się wyrzekać przyjemności? W imie czego? Mąż bedzie dla mnie podporą finansową i oczywiście do zaspokajania seksualnego gdy np. kochanek aktualnie będzie niedomagał. :) Dodam, że dzieci także lepiej jak będą miały ojca.

Gość bleeeeeeeeeee ciekawa jestem
czy jestes mężatką? nie wierzę,że jest choć jedna mężatka której choćby przez myśl nie przeszedł flirt z innym mężczyzną?

Gość bleeeeeeeeeeeee
NIE jestem jeszcze mężatka niestety,ale jestem juz długo w związku,tym bardziej pokusy istnieją,ale to co przechodzi przez mysl a to co się robi to dwie rożne rzeczy.Super myślenie macie,a teraz grzecznie idźcie pochwalcie się kochanym mężusiom

Gość ciziaAAAA
Jeszcze nie mam męża więc nie mam komu się chwalić :)

Gość koralik z perełką
a ja myślę że raz się żyje,uwielbiam mężczyzn,pierwsze spojrzenie,dotyk...w stałym związku wszystko to traci na wartości po pewnym czasie!też jestem mężatką niestety i korzystam z życia podobnie jak Ty:) a to że czasem wdam się w jakiś romans...o rany świat się nie zawali

Gość bleeeeeeeeeeeee
Może twój swiat sie nie zawali,jednak jeśli sie twój facet dowie o romansach, to jego swiat się zawalić może...

Gość bleeeeeeeeeee daj spokój
nic złego nie robimy, od kiedy to spotkania z ludxmi i miłe spędzanie czasu sa grzechem??

Gość koralik z perełką
bleeeeeeeeeeeeeeeee to się robi tak by się nie dowiedział

Gość i z drugiej strony
czemu faceci robia to sami...doadam,że spotykam się z zonatymi.

Gość miało być robia to SAMO co my

Gość koralik z perełką
w dzisiejszych czasach mało jest par monogamistycznych,za dużo pokus

Gość a ja np im starsza jestem
tym większą mam ohotę na flirt:)

Gość OCHOTĘ oczywiście

Gość hfsblJBDUBU.JESG
NO i nic dziwnego ze faceci nie szanuja Was kobiet jak majac meza lazicie na randki z innymi i jeszcze sie z nimi calujecie.Po co jesc cukierka przez paierek,najlepiej od razu idzcie z nimi do lozka! Calowanie sie to tez zdrada a wy zasad widac nie macie. ot,zwykle baby bez zasad myslace nie ta czescie ciala co trzeba oto zdanie faceta

Gość niewierna_beatka32
nie sluchaj, zyj zawsze tak zebys sie dobrze czula ze soba. zbyt duzo skrupolow to taki balast jak chodzenie z workiem kartofli. powodzenia

Gość ggjg
Wiecie co... co chwilę na nowo obserwuję u siebie jaką mam chęć na flirty, jak interesują mnie inni mężczyźni, jak chętnie umówiłabym się od czasu do czasu z jakimś. Mam kilka teorii na temat tego dlaczego tak jest. Obecnie mnie to bawi i nie reaguję na pokusy ale... Gdyby było to kulturowo przyjęte, chętnie pospotykałabym się z jakimiś zainteresowanymi mną mężczyznami, poflirtowała, prawie-zauroczyła, i jeszcze opowiadała o tym mężczyźnie mojego życia tak jak się o ciekawych przeżyciach opowiada przyjaciółce. Heh... Ale... to biologicznie uzasadnione. Czy któraś też tak ma?

Gość ggjg
monogamia... to się sprawdza przy tworzeniu rodziny, dbaniu o zaopatrzenie, bezpieczeństwo, a nie przy płodzeniu dzieci... ot, biologia... ale spoko, nad swoją biologią można zapanować

Gość eeee1
Witam, ja równiez uważam, że ani mężczyźni ani kobiety nie są stworzone do życia z jednym partnerem. Odrobina luksusu każdemu się należy. Oczywiście myślę tu o jakimś niezobowiązujący flircie, który nie krzywdzi nikogo.

poza całowaniem z nim, mozesz mu zrobić loda - bo do buzi to też nie jest zdrada :P

Gość MlodyFacet86
To teraz moze mi jakas kobieta wytlumaczy dlaczego ja mam swoje dziewczyny traktowac powaznie ? Jak tylu z was tak robi w co mam wierzyc ? I kto wygrywa przy tym ?

Gość Zrzednie wam mina
kiedy pewnego dnia wasz mąż przyjdzie i powie, że też sobie od czasu do czasu niewinnie flirtował, ale trafił na taką, która bardziej mu odpowiada niż wy i chce się z wami rozstać aby zamieszkać z nią. Wy będzicie mieć wtedy trzydzieścikilka lat i dwoje dzieci. Co wtedy, dalej będziecie uważać, że z życia należy czerpać pełnymi garściami?

zagubiona zakrecona, jesli pytasz, to odpowiem. Tak, to jest nie w porzadku, ze tak robisz. Brak jest nie tylko, czegos w zwiazku, skoro decydujesz sie na zdradzanie. zmien towarzystwo :D moze jak w twoim otoczeniu, nie bedzie zdadzaczy, to przestaniesz :D rewelacja po prostu :) rewelacja :D