Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda m..

ile to jest centymetrow 5 feet 1 inch???

Polecane posty

Gość no chyba
61 x 2,54 - około ...

Gość niezły pyton
długiego ma, skubany... :)

Gość magda m..
hahahah...nie to chodzi o wzrost ale sadze ze mu sie pomylio zamiast 6 feet 1 inch...bo na takiego niskiego nie wyglada na zdjeciu, a ja mam 174 cm...:(

Gość jeśli jest niższy od Ciebie
to powiedz mu że jest kurduplem i go O L E J !!!!!!!!

Gość magda m..
hahahah...nie to chodzi o wzrost ale sadze ze mu sie pomylio zamiast 6 feet 1 inch...bo na takiego niskiego nie wyglada na zdjeciu, a ja mam 174 cm...:(

Gość magda m..
zaielo mi sie cos...ale mam problem teraz bo zobaczylam inne zdjecie i on faktycznie jest taki niski...dobrze zbudowany w gornej partii ciala, ale ma takie krotkie nozki...i nie wiem co teraz, bo swietnie mi sie z nim rozmawia ale ja chyba nie potrafilabym byc z tak niskim facetem..

Gość Magdo olej go koniecznie
jeśli on jest taki niski to nie będzie fajnie !!! Mówię ci moja dobra rada, olej go, po prostu się delikatnie wycofaj. Jesteś wysoka, musisz mieć wysokiego faceta. Aha jaki masz rozmiar buta ?

Gość magda m..
39 a co ma rozmiar buta do tego? tylko ze on jest naprawde sympatyczny i go lubie, no ale nie moglabym z nim byc a cos napomykal o spaotkaniu...jak ja mam mu powiedziec, dac do zrozumienia ze to nie ma sensu? jestem w kropce...

Gość Magdo olej go koniecznie
Nie no bo jak on ma tak krótkie nogi jak piszesz to może mieć też małe stopy. A zapytałem Ciebie o rozmiar bo jeśli byś miała większe stopy od niego to już w ogóle byłby spory problem !!! :(

Gość magda m..
po prostu jakby byl przy mnie to bym sie czula troche jak z dzieckiem...okrutna jestem ze tak mysle?sama nie wiem jak to swiadczy o kobiecie ze odrzuca fajnego faceta bo jest niski tylko ze ja po prostu sobie tego nie wyobrazam! ale jak mu powiedziec ze nic z tego nie bedzie jak do tej pory bylo wszystko ok??

Gość antekkk
może sie pomylił. Żeby facet był taki niski to dziwne, to pigmej czy co?

Gość magda m..
nie moze raczej karzelek...??:( jak napisalam napakowany u gory i kruciutkie nozki...:( ale co ja mam mu powiedziec???

Gość antekkk
poproś jeszcze raz o wymiary

Gość magda m..
nie musze bo mam przed soba zdjecie i widze...a juz sie ucieszylam ze fajnego faceta znalazlam a tu taki zonk...

Gość magda m..
a teraz mi jeszcze slodkiego smsa napisal...co robic?co robic?co robic?

Gość antekkk
no tak, jak jest 20 cm niższy od ciebie to faktycznie za duża różnica :( szkoda skoro taki fajny

Gość antekkk
na razie napisz mu coś miłego, a potem sie wycofuj, ze np. przemyslałas to i nie pasujecie do siebie bo coś tam (coś wymyślisz, tylko nie wzrost) albo że jest za daleko itp

Gość magda m..
ehhh...ja to mam pecha...ale ciezko mi bedzie go tak splawic...ciekawe co sobie o mnie pomysli...wyzalilam sie troszke mi lepiej...chociaz problem nadal nie rozwiazany,ale dziekuje za pomoc...moze ktos jeszcze mi cos doradzi...

Gość Magdo posłuchaj
jeśli masz 174 cm wzrostu to powinnaś mieć faceta który ma minimum 180 cm !!! Taka jest prawda! Z każdym, nawet odrobinę niższym od ciebie będziesz się męczyć, w łóżku żadnej przyjemności i w ogóle bezsens !!!

Gość magda m..
moim zdaniem moglby byc nawet kilka cm nizszy, wzrost nie ma znaczenia jaki jest ktos w lozku,moze i lepiej z wyzszym ale nie przeszkadzala by mi taka mala roznica wzrostu,ale 20 cm...tylko szkoda mi tej znajomosci...fajny facet ale niziutki...

Gość Magdo posłuchaj
Jeśli urodą nie grzeszysz to oczywiście możesz niższego od siebie, lecz natomiast jeśli jesteś ładną laską to weź daj se spokój z kurduplami !!! To bardzo zli kochankowie, źli kierowcy i ogólnie inteligencją nie gzreszą. Wiem co mówię. Nie ma nic gorszego jak facet poniżej 174 cm !!!

Gość magda m..
ok,ok, przeciez napisalam ze niestety nic z tego nie bedzie, chociaz go lubie, ale jak mam mu powiedziec o tym? tu jest moj problem...no i szkoda troszke...

Gość Magdo posłuchaj
Nie wiem to już od Ciebie zależy.... aha jakby się okazało że jest jednak wyższy i ma np 170 cm to też się wycofaj! Ty MUSISZ mieć faceta minimum 180 cm !!!

Gość antekkk
mi się ciągle nie chce wierzyć, że facet jest taki niski. Przecież nawet kobiet nie ma wiele z takim wzrostem. To jakaś pomyłka.

Gość wattcher
5 feet and 1 inch = 1 stopa = 30 cm x 5 = 150 cm. 1 inch= 2,54 cm razem = 152.54 cm