Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jest sprawiedliwosc

Po czym poznać, że kobiecie podoba się facet?

Polecane posty

tylko mi nie pisać, że to widać !!! ( nie chodzi mi tu o takie jak ta z BB )

Gość gardenia*
Co to jest BB?:O

Big Brother..... czy wy wysylacie jakies sygnaly w ogóle ?

Gość po erekcji poznasz
ps. BB-obstawiam Big Brothera lub bed & breakfast :P

a na czym ono polega?

Gość gardenia*
Osobie, która ogląda taki chłam jak big brother - nie.

to widzsz juuustyna ja mam odwrotnie baaardzo duzo sie wtedy usmiecham...mówie szybciej ..jestm jakoś dziwnie przerazjąco naładowana i czasem zdarza mi sie mówić jakies pierdoły nieprzemyślane i snuć opowieści dziwnej treści..aczkolwiek prawdziwe ale nie opowidane zazwyczaj nikomu..bo i po co oczka łącznie ze żrenicami mi sie powiększają..jak równiez i uśmiech generalnie zachowuje sie w cholere nienaturalnie ze az zła jestem póżniej

ale musi mnie naprawde bardzo zaćmić ja t a osobe..zdarza sie baaardzo nieczęsto:) bo tak jak tylko troche lub chwilowo mnie dopadnie TO....to jakoś specjalnie po mnie nie widac-próćz tego ze robie sie niesamowicie śmiała..zaczepna wręcz bezczelna:|

Gość i badz tu madry
:p

Gość ehehem
po tym że komiczne

oj podejrzewam ze bardzo komiczne:) rozrywka za freee dla całej reszty ekipy nastepnie tydzien cytowania niedorzecznosci i \"błyskotliwych\"uwag a Ty tylko siedzisz i słuchasz... zawsze mozesz zjeść princesse:):)

Gość uui9
heh, czasem objawy są dziwne, ja na przykład facetowi który mi się podoba za nic nie spojrzę w oczy (no chyba że on da mi znać wyraźnie że mu się podobam) ;D za to jak pracuję czy ćwiczę... hoho! ;P

Gość Onontoon
a czy puszczanie oczka moze to oznaczac?

Gość tego
moze byc tik

Gość tego
a moze po prostu tanie ponczochy byly

Gość tylko zapytuję
"Może, (oznaczać) ale nie musi." - jak zwykle u kobiet. Mnie też wiele razy wydawało się ze one chcą bliższego poznania, ale jak podchodzisz i pytasz to mówią "nie". Nie zostaje ci nic innego niż odwrócić sie na pięcie i odejść.

Gość wyniosla
Co to znaczy być kobietą wyniosłą?

Gość monyka1
justyyna ty zdajesz sie byc tutaj dobra ekspertka to moze powiesz mi .. chlopak siedzial tuz obok i wpatrywal sie kiedy spojrzalam sie na niego dalej patrzyl . Wydaje mi sie ze skrywa jakies uczucia do mnie to odwrocilby wzrok a tu nie

Gość ii...
a jesli chlopak siedzi obok mnie i wpatruje sie we mnie ja spogladam na niego a on dalej patrzy i usmiecha sie czy jesli zywi jakie uczucia do mnie nie powinien odwrocic wzrok?

Gość ii...
justyna chyba zle mnie zroumialas :) ja zastanawiam sie czy chlopak w tej sytuacji nie powinien odwrocic sie zmieszany = odwrocic wzrok jesli podobam mu sie .. On caly czas na mnie patrzyl nawet jak zwrocilam mu uwage zartobliwie

Gość elle24
Mi się wydaje że do facetów nie bardzo trafia fakt,że jakiejś dziewczynie moga się nie podobać.Wiele razy mówiłam wyraźnie "nie jesteś w moim typie" a kolesie twardo obstawali przy tym,że jednak mówie tak z przekory i są pewni że coś będzie .Dla mnie to dziwne,bo ja o takim tekscie na pewno bym dała sobie spokój. Jak mi się ktoś podoba, to zwyczajnie mu to mówie.

mow do mnie nieznośna: ja mam tak samo jak Ty, po proistu robie z siebie gupola i sie naturalnie nie zachowuje bo taka jest moja reakcja na stres, gdy chlopak mnie np chce pocalowac ja sie zaczynam smiac a to juz kompletna porazka:P

Gość po 20 ytce
czujesz jej zainteresowanie. widzisz ze zwraca na ciebie uwage.wcale nie musi sie mizdrzyc i usmiechac-moze byc niesmiala.

Gość dziki wąż
"Mi się wydaje że do facetów nie bardzo trafia fakt, że jakiejś dziewczynie mogą się nie podobać". I vice versa :)

Jak nie chcesz to tak nie będzie. A jak chcesz to zawsze jest szansa. Ale ja nie mogę powiedzieć że tak będzie napewno.

Gość pytajnik z wykrzyknikiem
a jesli pewien facet spogląda sie na dziewczyne kilka razy i jesli ona sie tez na niego spojrzy i on sie usmiechnie do niej to znaczy ze...?