Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przebijanie ucha

przebijanie ucha!!

Polecane posty

Gość przebijanie ucha

od dawna myślę o tym, aby sobie przebic ucho, ale nie na płatku ucha, ale dalej na tej chrząstce - wyżej. zastanwiam sie czy dam radę zrobic to sama, i jeśłi chciałabym to zrobić samodzielnie to jakich rzeczy bedę potrzebowała? zeby nie wdało sie zakażenie? i czy kolczyk mozna od razu włożyc do ucha?? czy njapierw trzeba poczekac, ąz dziurka się trochę zagoi?? uszy miałam przebijane dawno, jako małe dziecko u znjaomej pielegnirki, czy lepiej może wybrac się do jakiegos gabinetu.. może to zabrzmi głupio ale kto przebija uszy?? kosmetyczka?/

Pierwszy raz mialam przekuwane w gabinecie. Następne przekuwalam sama (cztery na jednym uchu). Potrzebne : kolczyk sztyft najlepiej naostrzony dobrze, lód i jakiś dezodorant do \"zamrożenia\" ucha, spirytus. Bolało mniej niż w gabinecie, ale to tylko moje odczucia :)

Gość obie jesteście
kretynkami... :O

Gość przebijanie ucha
dlaczego na s obrażasz, nie masz nic do powiedzenia na ten temat to zachowaj swoje chamskie komenatrze dla siebie...

Gość ja tez sobie sama przebiłam

Gość ja tez sobie sama przebiłam
bolalo jak fix, ale spoko:] udało się

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
mi przebijala kolezanka wlasnie wtym miejscu co piszesz(wszystko sterylnie),dalam odrazu srebrny sztyft i czekalam jak sie zagoi i powiem ze nie goilo sie kilka miesiecy,bolalo,ropialo i niem co jeszczce wlozylam tam zloty sztyft,mylsamlam ze sie zagoi i nic Dosam ze ta sama kolezanka przebijala mi 3dziurki nizej na uchu i wszystko jest ok i doszlam do wniosku-jak chcesz przebijac to tylko w gabinecie-to miejsce nalezy do unerwionych,jak trafisz na nerw jakis moze ci sparalizowac jakies miejscs,smaam nie wiem ale tak mi mowili lekarz kazal mi sciagnac ten kolczyk jak mnie glowa zaczela tak bolec od tego kolczyka zreszta ten ból podczas przekluwania byl masakryczny-mylslam ze zemdleje choc chlodizlam lodem Nie polecam!!!