Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mozilla1234

jak wygląda czop śluzowy?

Polecane posty

Gość mozilla1234

Gość mozilla1234
a ile tego jest?

Gość mozilla1234
a wyglądało to jak zwykła wydzielina?

mi odszedl w szpitalu ,przed kroplowka na wywolanie ,jak zrobili mi lewatywe i jak juz poszlam sie zalatwic, no wielkosci takiego korka z wina zszedl naraz, taki brunatny, szary, galaretowaty z domieszka krwi

Gość misiura
mi odszedł na jakieś 2 tygodnie przed porodem taka galareta ale wcale nie miała śladów krwi więc może tonie jest reguła

Ja miałam parę dni przed porodem wydzielinę trochę geściejsza niz normalnie, nawet nie skojarzylam ze to czop. Caly czas czekalam az odejdzie :-)

Gość aktywnawiolka
ja mialam w plynie- z poczatku myslalam ze mi wody odchodza:) caly dom postawilam na nogach-nawet lekarz stwierdzil ze na 90 procent wody mi sie socza-a to jak sie okazalo byl sluz:)

takie gile :) i sie ciągnie coś jak bialko jaja kurzego ja mialam podbarwiony krwią. Zaczął mi odchodzic na jakies 24 godz przed porodem.

Gość kolorowaaa
mi od paru dni wypada i wypaść nie moze... coś takiego jak upławy tylko o wiele wiecej tego...

dokladnie nie musi byc podbarwiony krwia. Mi odchodzi kawalkami od 2 tygodni i nie jest podbarwiony po prostu taki galaretowaty

Gość kajtka
tak jak zarunia pisze taka galareta z krwią,przypominał kształtem korek od wina a więc u mnie był dość wyrazny 12h przed porodem

Gość W?????????????????????????
podnosze

Gość poloznakwalifikowana
najczesciej wychodzi 12do24h przed porodem, ale to nie regula. kolor tez bywa rozny. praktycznie kazda kobieta ma inaczej. kiedys jednej pacjentce wypadl czop podczas lewatywy, bardzo sie zawstydzila, ale dla pesonelu to widoki codzienne.

Gość gość
Ja miałam wywoływany poród i w wc przy porodówce mi wyszedł. Wyglądał jak glut z nosa, zielonkawy, bez krwi, tylko dużo większy niż zwykły babol. Po prostu wiedziałam że to "to" bo nigdy wcześniej nic takiego stamtąd nie wyszło :)