Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kohort

czy to normalne?

Polecane posty

Gość kohort

w niedziele kochałam sie ze swoim chłopakiem, to był mój pierwszy raz ale od tego czasu cały czas poprostu krwawie jakbym miała miesiązke prawie (ale to na pewno nie to bo niedawno mi sie skończył okres)...czy to normalne? ogólnie nic mnie raczej nie boli ale troche mnie to niepokoi

troche dlugo to trwa - do ginekologa marsz, pewnie przy przerywaniu blony pekla Ci jakas wieksza zylka i teraz nie chce sie zasklepic...

Gość kohort
nie powiem że obyło sie bez bólu ale w czasie nic nie było tzn żadnej krwi nic poprostu jak wstałam następnego dnia cała bielizna była w krwi

ale plamisz ciagle? mnie sie wydaje ze jednak to od przerwania blony bo watpie zeby facet cie uszkodzil - chyba ze masz jakies problemy zdrowotne? Narzerki, torbiele nie leczone?

Gość kohort
do tej pory nie miałam żadnyh problemów zdrowotnych, bynajmniej żebym wiedziała...no ale nadal ślady krwi są i przy oddawaniu moczu też widze krew...nie kochalismy sie jakoś strasznie ostro no ale jednak mnie to troche dziwi...tzn jest mi tez troche niedobrze od tego czasu tj z zołądkiem ale watpie żeby to miało jakis zwiazek

przy oddawaniu moczu tzn z cewki moczowej masz krew? czy po prostu wtedy ci wylatuje? Jezeli z cewki moczowej to nie chce widziec nastepnego komentarza tylko biegiem do lekarza :(

Gość kohort
nie nie z cewki moczowej to pewne i jak mówie własnie nic mnie nie boli tylko po prostu wydaje mi sie dziwne dlaczego tak długo to trwa

jeszcze czy krew jest brunatna czy ma zywy jasny kolor? bo jezeli to drugie to naprawde zylka sie nie moze zasklepic i potrzebna jest pomoc lekarska. Jezeli brunatna to najczesciej cos uszkodzone w srodku i siapi wiec tez lekarz potrzebny :(