Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anuuusia

yasmin-dlugi okres

Polecane posty

biore 1 opakowanie yasmin i jak zazwyczaj okres trwal u mnie 5-6 dni to teraz troszke sie przedluza i niby jest mniej obfity ale konca jakby nie bylo widac. pomozcie bo nie wiem co jest nie tak! ktos tez tak mial?

Gość łoo matko
dłuższy niż 6 dni????? to ja normalnie miałam 6-7 dni, a jak zaczęłam brać tabletki antykoncepcyjne to skrócił mi się i zawsze miałam 2 dni

Mam do odsprzedania jedno opakowanie. Na mnie Yasmin bardzo źle działał i musiałam zmienić więc mi zostało. Chetne zapraszam na GG 5178356

Gość Aneczka_
ja biore yasmin od stycznia, przedtem mialam okres ok 3 dni, ostatni dzien to juz tylko z wkladka, a teraz moj okres trwa 4-5 dni ,koszmar!!!niestety wiecej jest plusow niz minusow...

przy pierwszym opakowaniu krwawienia i plamienia mogą się utrzymywać cały czas, aż do konca opakowania. to normalne i trzeba zwyczajnie przeczekac.

Gość jak sie nie myle
to w jakis tabletkach pisalo ze 3 pierwsze miesiace moga byc plamienia Ja zawsze mialam 7dni - uzywajac tamponow 5 dni- uzywajac podpasek aktualnie biore yasmin dzisiaj mam 3 dzien okres i to jest raczej male plamienie (potrzeban wkladka)