anuuusia 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 biore 1 opakowanie yasmin i jak zazwyczaj okres trwal u mnie 5-6 dni to teraz troszke sie przedluza i niby jest mniej obfity ale konca jakby nie bylo widac. pomozcie bo nie wiem co jest nie tak! ktos tez tak mial? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość łoo matko Napisano Wrzesień 12, 2007 dłuższy niż 6 dni????? to ja normalnie miałam 6-7 dni, a jak zaczęłam brać tabletki antykoncepcyjne to skrócił mi się i zawsze miałam 2 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efahexe 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 Mam do odsprzedania jedno opakowanie. Na mnie Yasmin bardzo źle działał i musiałam zmienić więc mi zostało. Chetne zapraszam na GG 5178356 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aneczka_ Napisano Wrzesień 14, 2007 ja biore yasmin od stycznia, przedtem mialam okres ok 3 dni, ostatni dzien to juz tylko z wkladka, a teraz moj okres trwa 4-5 dni ,koszmar!!!niestety wiecej jest plusow niz minusow... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Wrzesień 14, 2007 przy pierwszym opakowaniu krwawienia i plamienia mogą się utrzymywać cały czas, aż do konca opakowania. to normalne i trzeba zwyczajnie przeczekac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak sie nie myle Napisano Wrzesień 16, 2007 to w jakis tabletkach pisalo ze 3 pierwsze miesiace moga byc plamienia Ja zawsze mialam 7dni - uzywajac tamponow 5 dni- uzywajac podpasek aktualnie biore yasmin dzisiaj mam 3 dzien okres i to jest raczej male plamienie (potrzeban wkladka) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach