Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samanta_20

dziwne plamienie

Polecane posty

witajcie, dzisiaj 3 dzien tych dziwnych plamien... albo bardzo bardzo skromnego okresu brzuch czasami troche pobolewa... juz sama nie qwiem myslałam ze moze dzis dostane ten okres a tu nic...

Gość do Samanty
nie no nie wytrzymałabym i poszła po ten test:)jesteś w ciąży czy nie ale zawsze lepiej wiedzieć na czym się stoi:)

ale czy cos takiego moze byc objawem ciazy...? taki dziwny skapy okres czy plamienie...? pobolewanie brzucha...??

Gość do Samanty
no ja miałam takie plamienie krócej,brzuch tez mnie nie bolał ale każdy ma inne objawy.niektóre dziewczyny juz się wypowiadały że czasem na początku ciąży zamiast okresu występuje takie plamienie.jeśli jest możliwość że to ciąża to nigdy nic nie wiadomo.

Gość do Samanty
bobo test kosztuje koło 12 zł,ale myslę że jeśli jesteś w ciąży to każdy test to pokaże:)nie mam pojęcia czego innego może to być objaw.a nigdy wczesniej takie plamienia ci sie nie zdarzały??

nigdy nie mailam takich plamień... tym bardziej w okolicach terminu okresu... bede musiala sie pokusis o ten test... .... dziekuje za pomoc... :)

i teraz tak jakby owe plamienie ustawało... wiec totalnie nie mam pojecia o co chodzi... :/ jutro kupie test i w sobote go zrobie... jaki polecacie...??? jaki najczulszy??

Gość ja miałam tak samo
Przed terminem spodziewanej @ dostałam plamienia które wczesniej nigdy mi sie nie zadazało. Teraz to juz 31 tydzień ciązy:) Gratuluje:)

Gość jaki wynik
zrobilas ten test?

test dopiero dziisaj kupie- jutro go zrobie... a plamienie dalej jest skąpe ale jest... wiec moze to jednak ciąza...?? a pobolewał Cię brzuch przy tym plamieniu...???

Gość ja miałam tak samo
ja czułam normalnie jak na okres, piersi i brzuch lekko bolały. Ja osobiscie nie radziłabym Ci czekac, dlatego ze plamienia w ciąży nigdy nie są dobrą oznaką! I często jednak są objawem wczesnoporonnym. ja dostałam od razu luteine i musiałam lezeć. Po 1 tygodniu plamienie przeszło i ciąża utrzymała sie.

czekam bo myślałam że to może początek okresu... ale na to się nie zapowiada... dlatego jutro rano zrobie test i bedzie wszystko jasne... a jeśli moge spytac to jakiego koloru miałas te plamienia...? bo moje są brązowe...

Gość ja miałam tak samo
idź czym prędzej po test i jesli bedzie pozytywny od razu do lekarza zeby dał ci cos na podtrzymanie. A jeśli bedzie negatywny to przynajmniej sie uspokoisz, ta pewność jest warta tych 13 zł:)

Gość ja miałam tak samo
no ja tez miałam brązowe. Raz troche jaśniejesze brązowe raz troche ciemniejsze ale ogólnie brunatne takie. Raz tylko poleciały mi takie bardziej krwiste, wtedy myslałam ze to jednak okres, ale to było tylko jednarozowe.

wiem wiem tu nie chodzi o pieniadze :) mogłabym go jesczze dzisiaj zrobic ale chyba jutro rano to bedzie pewniejszy wynik...? dodam jeszcze że nie mam żadnych objawów nawet piersi mnie nie bolą...

Gość ja miałam tak samo
czemu nie chcesz zrobic dzis tego tego testu? masz daleko do apteki??:):):)

mogę go dziś zrobic ale podobno rano jest lepiej... bardziej wiarygodny wynik... a moze są testy które mozna wykonać bez względu na porę...?

Gość taka jedna...........
lepiej idź po ten test, ja jak miałam planienie to poroniłam. Wiec lepiej zrób test, albo od razu do lekarza.

Gość ja miałam tak samo
który masz dziś dzień cyklu powiedz?? I sa takie testy które mozna wykonac o kazdej porze.

Są testy, które możesz zrobić o kazdej porze dnia, ja robiłam wieczorem w dniu spodziewanej miesiączki i wyszedł pozytywny.

Gość ja miałam tak samo
no juz zobaczyłam, teraz masz 31dc to test na bank wyjdzie Ci o każdej porze. Trzymaj siki:) i leć po test!!

Spokojnie możesz zrobić o każdej porze.

Gość ja miałam tak samo
ja dostałam tego plamienia przed spodziewana @ w 25dniu cyklu. A test robiłam 26 i 27 dnia cyklu i to nie rano tylko popołudniu i mi wyszła baaaaardzo słaba kreska ale wyszła.

czekam na mojego mężczyznę potem skoczymy do apteki i zrobie dzisiaj ten test.... sama jestem ciekawa wyniku... bo dziwna ta sprawa...:)

a jaki test polecacie? taki który mozna wykonac o kazdej porze.... czy zdać sie na pomoc pani w aptece...?