Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samanta_20

dziwne plamienie

Polecane posty

Gość ja miałam tak samo
A tak w ogóle, to chciałabys miec dziecko??:) Tzn jesli jesteś to bedziesz sie cieszyć czy raczej zalewać łazami?:)

jezeli bedę w ciąży to oboje bedziemy si ebardzo cieszyc a jezeli nie to tez nie bedzie żle... nie staramy sie , jestesmy zareczeni ślub w przyszłym roku... ale jestesmy dorośli i przygotowani na niespodzianki :)

Gość ja miałam tak samo
Hm..no to milutko! Fajnie..:) Ja nie mogłam uwierzyć ze jestem w ciąży:) pomimo 4 pozytywnym testom! :) Moze dlatego ze tez nie staraliśmy sie akurat w tym miesiącu.A o której bedziesz robić ten test? Bo jestem ciekawa jak wyjdzie?:)

Gość ja miałam tak samo
eee..zapytaj pania w aptece zeby Ci dała taki który o keżdej porze mozna robic, zdaj sie na nia, nie ma aż takiego znaczenia jakiej firmy, one działaja na tych samych zasadach, wyczuwaja wskaźnik beta hcg w moczu, który pojawia sie w ciązy. A w 31 dniu cyklu jest on juz na tyle wysoki, ze kazdy test praktycznie Ci wykaże.

Gość do Samanty
Cześć:)Ja robiłam 2 testy bobo test i pre test.Obydwa się nie myliły:)

Gość do Samanty
Acha i obydwa robiłam popołudniu, w dzień przed spodziewanym okresem i obydwa wyszły już pozytywnie.

Gość do Samanty
Ja tak samo nie mogłam uwierzyć że jestem w ciąży,test robiłam tak tylko żeby się upewnić choć byłam w sumie na 100% pewna że nie jestem.A tu taka niespodzianka!!Szok po prostu szok.Ale choć nie planowałam dzidzi to byłam przeszczęśliwa,choć i przestraszona no i przede wszystkim nie umiałam w to uwierzyć.

Gość do Samanty
daj znać koniecznie:)

Gość ja miałam tak samo
no ja tez trzymam kciuki! Pozdrawiam i zajrze wieczorem albo jutro rano!

może i tak... ale martwi mnie to plamienie i pobolewanie brzucha... jak nie ciąża... to co to może być...?

robiąc ten test myslalam z eto moze jednak ciąża... a tu jedna kreska wyszła... moze powinnam go zrobić rano i jeszcze nie teraz...? a jak nie ciąża to czego objawem mogą byc te plamienia...?

Gość kamal1
mi lekarz pwiedział ze 70% nieprawidłowych krwawień to poronienia

Gość kamal1
Ja miałam takie plamienia i pobolewanie brzucha tydzień po okresie, pobiegłm do lekarza i powiedział ze nie widzi niczego co mogłoby krwawić( rzadniej nadrzerki) i rzeby przyjść jakby teplamienia jeszcze się powturzyły.Gin n ie był w stanie powiedzięć mi nic konkretnego

dostałam okres... w sobote... ale powiedzcie mi czy takie trwajace 5 dni plamienie przed okresem to normalna rzecz...??? czy udac sie z tym do lekarza...?

Gość do Samanty
Jeśli wczesniej nie zdarzały ci się takie plamienie to raczej bym do lekarza nie poszła,ale gdyby się powtórzyły myslę że wizyta byłaby wskazana:)

Gość rusalka22
Witam serdecznie. Ruwniesz mnialam plamienia przez tydzień .Mam oczywiście nieregularne miesiączki np. pierw 3 mn. temu okres po 2 mn. następny a po nim 2 tyg. okolo 5 dni przerywanego plamienia. dwa dni już nie mam , lecz ide jutro do ginekologa .

Gość akaaana
Ja miałam takie dziwne jednorazowe plamienie w 13 dc wieczorem dosłownie 2,3 plamki i koniec. Nigdy mi się takie coś nie zdarzyło. Mój cykl trwa ok 28 dni. Ostatni trwał 27 dni. 13 dc miałam stosunek przerywany, a po nim te dziwne plamki. Czy ktoś może tak kiedyś miał?

Gość rusalka2
mnialam znowu plamienie jednodniowe 30.07.09r. przepisano mi luteinę . lecz nie wsawiła pani doktor swojej pieczatki na recepcie. Zamiast 6zł mam zaplacic 30zl. więc pamiętajcie zawsze patrzcie czy lekarz nie zapomniał podbić recepty swoją pieczątką.