Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jurekogórek

Mam niepełnosprawne dziecko a zdradziłem żonę.

Polecane posty

Gość Jurekogórek

Co prawda był to tylko seks, ale ta dziewczyna bardzo mi się podobała. W końcu mi się udało. Teraz ona zachowuje się jakby nic między nami nie było. Była pijana, miesiąc temu wyszła za mąż. Kocham żonę, to był tylko pociąg fizyczny.

Gość Katarzynazk
jesteś prostakiem, skrzywdziłeś żonę. Biedna kobieta, ona ma niepełnosprawnego męża.

Gość claudia**
a warto chociaż było?

Gość ty się chwalisz czy żalisz
co ma wspólnego niepełnosprawne dziecko ze zdradą? usprawiedliwienie?

Gość przyszła mami
mam nadzieje,że to prowokacja o jak nie to jesteś GłUPIM NIEDOJEBANYM SUTENEREM, KTóRY JAKBY MóGł TO W KAżDA DZIURE BY PARóWE WłOżYł!!!!!!!współczuje żnie i synowi!!!!!!!!!

Gość Jurekogórek
Właśnie kiedy byłem z nią ona mi przypomniała że mam żonę i dziecko, a ja wtedy chciałem o tym zapomniec. Szczególnie o dziecku a kocham syna najbardziej na świecie. Teraz myślę że się wstydziłem tym, że mam takie dziecko.

Gość i tak i nie
przyszła mami---> a skąd wiedziałaś że on ma syna?..napisał że ma dziecko ,,nie napisał jakiej jest płci..

Gość przyszła mami
mam nadzieje,że pojdziesz do piekła za to co zrobiłeś!!!!!!!!!!!!!!!! jak można zdradzać żone która opiekuje sie zrobionym przez twojego zgrzybiałego huja synem!!!!!!!!!!!!!!!! ty męska szmato!!!!!!!!!!!

Gość przyszła mami
przepraszam ..... dziecko. Jakoś takmi sie powiedziało, bo moj znajomy ma niepełnosprawnego syna!

Gość ZdziwionyFacet
Co z tego ze zdradzilesz, tu co druga kobieta sie chwali ze zdradza swego faceta ?

Gość Jurekogórek
to nie prowokacja, ona mi powiedziała tylko mi nie zrób dziecka, wtedy się poczułem jakby mnie ktoś w twarz walnął.

Gość ZdziwionyFacet
Znowu, no to co. Zrob tak jak kobiety tu mowia. Nigdy jej nie mow, nie przyznaj sie, to nie jest twoja wina, wszystko jest dobrze jak ona (on) on tym nie wie, stalo sie itd ......

Gość nie zachodź
przespała się z tobą rekreacyjnie a nie prokreacyjnie :) wyluzuj, w końcu to był tylko pociąg fizyczny jak mówisz.

Gość Jurekogórek
dobra przyznam się chyba sam przed sobą wstydzę się tym że mam niepełnosprawne dziecko, kocham żonę ale w jakiś sposób ją obwiniam. Chyba dlatego nie potrafiłem zapanowac nad chęcią przespania się z tą panną.

Gość Jurekogórek
nie żartuj komiczne, ale w tym momencie tak to zabrzmiało, naprawdę mnie to zabolało.

Gość claudia**
problem w tym czy chciałbyś miec z nią dziecko?

nie żartuje - pukasz inne, bo chcesz sobie udowodnic, ze jestes w pelni sprawnym samcem.. a poczucie to zaburza Ci dziecko, ktore z Twojego nasienia wyszło wybrakowane

Gość Jurekogórek
w tej chwili jak mi to powiedziała, byłem na nią zły i chciałem ją upokorzyc. Zabolało mnie to.

Gość agula89
komiczne-świnia z ciebie..

Gość claudia**
komiczne to było niesmaczne, on jest łajdakiem ale co jest winne biedne dziecko.

Gość klaudia*****
ty chciales upokorzyc ją, ona upokorzyła ciebie i dobrze i tak Ale to wszystko bylo w łóżku??? A Komiczne ma racje 🖐️

Gość Nicola1980
też mam niepełnosprawne dziecko, też mnie zdradził mąż. Komiczne napisał to ostro ale chyba poznał psychikę takich jak wy. Właśnie możliwe, że tym się kierujecie przy zdradzie. Chcecie sobie coś udowodnic.

Gość Jurekogórek
tak to wszystko było w łóżku, tak bardzo jej pragnąłem, teraz żałuję tego. To zimna suka.

moze ona nie miala tego na mysli, jak wiekszosc nie chce zajsc w ciaze i tyle a ty sobie cala ideologie dorabiasz...

Gość klaudia*****
oczywiscie ze nie miala tego na mysli, ale uderzyla tak ze go zabolalo, i bardzo dobrze, moze zdrad mu sie odechce

Gość a ja jestem niepelnosprawny...
i jakos sie nie zalamalem. mam dobre auto za 100 tys, mam dobra prace, mieszkanie i jestem szanowany. Jakos mialem nie chodzic i nie funkcjonowac (wg lekarzy) a chodze i funkcjonuje. Mam tez piekna narzeczona i za kilka dni urodzi nam sie syn ;) wybaczcie ze nie na temat ale musialem sie pochwalic ;) co do tematu - moj ojciec nigdy nie zostawil mamy. Zawsze pomagal. nie zdradzal. Zawsze byl przy nas, zawsze chetny to pomocy, opiekowal sie, karmil, cwiczyl ze mna i zajmowal sie. Do dzisiaj jestem mu wdzieczny bo to co mam - to jest tez dzieki niemu. Wstydzilbys sie Jurek ogorek...

Gość A co tutaj ma do ...
rzeczy to, że masz niepełnosprawne dziecko ? Nie rozumiem.