Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paproc____

Brzydki chlopak

Polecane posty

Gość paproc____

Poznalam 2 miesiace temu chlopaka. Nie jest za urodziwy, mozna powiedziec ze brzydki, ale swietnie sie z nim dogaduje. Zalezy mu, przyjezdza, chce byc ze mna na powaznie. Co zrobic? Mi tez jest z nim dobrze ale czasem dziwnie sie czuje idac z nim... Druga sprawa: mam kogos do seksu. Ciezko mi to urwac. Czasem mnie rusza sumienie, ze spotykam sie z jednym i chcialby ze mna byc, zebym byla jego dziewczyna, cos iskrzy a pozniej ide do lozka z drugim :O Pomozcie :O

spotykaj sie i z jednym i z drugim - bedziesz miała dobry sex i goscia, który za Tobą lata.... idealny układ...

Gość jakby wiedział
z jaką zdzirą ma doczynienia to by sobie odpuścił

Gość do komiczne
tragiczna rada:O albo rybki albo akwarium. jak Ci dobrze z tym brzydkim to nie patrz na wyglad. na pewno nie jest taki tragiczny:O a jak juz bys zdecydowala sie na zwiazek to z tym od seksu czas sie pozegnac.

Gość paproc____
zdzira? przeciez ja nie mam zadnych zobowiazan, a nie pieprze sie z 5 facetami zebym byla zdzira :O

Gość do komiczne
tragiczna rada:O albo rybki albo akwarium. jak Ci dobrze z tym brzydkim to nie patrz na wyglad. na pewno nie jest taki tragiczny:O a jak juz bys zdecydowala sie na zwiazek to z tym od seksu czas sie pozegnac.

Gość paproc____
zdzira? przeciez ja nie mam zadnych zobowiazan, a nie pieprze sie z 5 facetami zebym byla zdzira :O

Gość do komiczne

Gość jakby wiedział
no wlaśnie dlatego jesteś zdzirą bo pieprzysz się bez zobowiązań

Załóz worek pokutny i udaj sie do Częstochowy oczywiście na kolanach. dodatkowo zaopatrz się w bicz żebyś podrodze mogła sie skutecznie umartwiać.

Gość jakby wiedział
zdzira jest kazda laska, ktora szuka sobie takiego tylko do seksu, bleeeeeeeeee

Gość vvvov
I to własnie sa skutki specjalizacji - jeden do seksu drugi do gadki :o

Gość kobiety własnie takie są
:D

ale z wiekiem wzrasta odsetek sukowatych a maleje porządnych :)

Gość głoopia ciołka
wygląd zawsze można poprawić, charakteru raczej nie zastanów się nad tym, jak obydwaj Cię traktują ... i wyciągnij wnioski. Będąc z dwoma na raz krzywdzisz samą siebie, chyba że Cię to kręci :P Jeśli Cię kręci, jesteś zwyczajną dziwką

kobiety właśnie takie są => nie sadze. trzeba mieć kręgosłup- jak się któraś suką urodziła to suką zdechnie a to, ze nią jest to wyjdzie z niej wcześniej czy później.

Gość paproc____
ja nie szukalam faceta do seksu, na wyjezdzie zdarzylo sie, milo bylo i po kontynuujemy :O a wy tu zaraz ze zdzira wylatujecie, czy ja komus krzywde robie w tej chwili???????????? nie mam faceta, tylko sie cos kroi i dlatego pytam czy w tej chwili postepuje fair i co postapic.

no tak a wy wszyscy za to jestescie swieci:o jestescie zalosni z tymi tekstami Ja to kiepsko widze bo jesli ciebie ten koles nie pociaga to ze zwiazku nici:O Najlepiej sobie znajdz polaczenie tych 2 naraz;)

Gość paproc____
a pozatym jest to moj dobry kolega ktorego znam lata :]

paproc masz 2 wyjscia: albo zerwać z brzydkim albo sie za niego wydać i zdradzać go przez nastepne 20 lat , rogi będzie miał jak stary jeleń :)

Gość paproc____
a moze skonczyc z tym od seksu ? chociaz ciezko mi odmowic :O wiem wiem, ze zaraz mnie wyzwiecie, ale w miare jedzenia apetyt rosnie i teraz ciezko zrezygnowac aczkolwiek chyba chcialabym

no ja bym i tak skonczyla z tym od seksu bo to zwiazek bez przyszlosci, a co zrobisz jak np wpadniesz znim?? nie zycze ci tego ale czasem i tak bywa zycze powodzenia;)

Gość paproc____
ale nie wiem jak mu to powiedziec :/

Wyglad zawsze mozna zmienic...niech pojdzie do fryzjera, zmieni styl ubierania...jak ktos wczesniej tu zaznaczyl, zebys wybrala tego z ktorym czujesz sie lepiej, bo co z tego, ze facet moglby miec wyglad modela a bylby np; strasznie nudny, ale Cie nie szanowac

Gość paproc____
czuje sie lepiej z tym brzydkim, ale nie wiem jak zakonczyc znajomosc z tamtym ;]

Gość głoopia ciołka
normalnie, przecież to tylko znajomość a nie związek :P