Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o jezu..

laska zdzira a facet co?

Polecane posty

Gość o jezu..

jak laska sie pieprzy z facetem na boku to zaraz zdzira a jak facet ma w swoim zyciu 20 kochanek to niby w porzadku jest? co z popierdoleniec to wymyslil?

Gość o jezu..
facet zdzir to dobre ;) ale czemunikt wszyscy krytykuja laski co maja kochankow a faceci sa ok ??wqrwia mnie to

Gość JESTEM ZDZIREM ...
dobre :D

laska majaca wielu facetow, bedzie faktycznie nazywana kurvą... ale taka łatke przykleją jej inne kobiety... a nie faceci wcale.... wiec pretensje do siebie baby miec mozecie

mnie też zresztą dla mnie \"dziwka\" nigdy nie kojarzyła się tylko z kobietą. Wiadomo, że są dziwki żeńskie i są dziwki męskie (dziwek?) ;)

Gość nieprawda bo
facet koorwiarz jest powszechnie wyśmiewany i lekcewżony , jakbyście o tym nie wiedziały , tak samo ma przechlapane jak kobieta z taka opinią

Gość o jezu..
a wlasnie ze nie, bo jak laska ma kochankow to facet se mysli o niej ze jest dziwka i sie nie szanuje! ze powinna tylko z jednym i na stale. A facet jak sie dupcy z kochanka to nawet ekscytujace to jest i ciekawe...i nikt go nie wyzywa a kumple to jeszcze podziwiaja ze zone ma do dzieci i garow i kochanke do sexu

drogie Panie... zaden facet nie bedzie takim skurvielem dla kobiet, jak Wy same potraficie sie niszczyc nawzajem.... a dupe obrabiac nawet najlepszym przyjaciółkom... my sie potrafimy przyjaznic.. wy bardzo rzadko

komiczne doprawdy nie wiem dlaczego znizasz się do poziomu konwersacji z tak nędzym gatunkime jak my kobiety pewnie jeszcze czasami sypiasz z niektórymi - wstyd i hańba myslę, ze tak wybitna jedostka jak ty powinna udac się do pustelni by w pełni rozkoszowac się obecnoscią samego siebie i 4 scian

Wy się potraficie przyjaźnić? :P A to ciekawe... Nieraz byłam w sytuacji, jak koledzy (pseudo przyjaciele) próbowali uwodzić :P I gdzie ta lojalność?... Nie ma ani \"solidarnościi jajników\" , ani męskiej przyjaźni-jeśli wkradnie się \"chemia\" i hormony zbyt wydajnie \"buzują\" :D

Gość ZadenSekret
Roznica jest taka, ze kobieta zawsze ma przewage w situacjach gdzie sie szuka kogos na sam seks. Kobieta to znajdzie 20 chetnych w jednym wieczoru, zadna sztuka. Facet musi pracowac nad tym bardzo, nawet jak wyglada dobrze zadbany itd zeby zaczepic choc jedna dziewczyne. Widzicie jaka jest roznica teraz ??

nie myl przyjaźni z kolezenstwem... zreszta - my jestesmy świnie - i juz a Wy robicie z siebie święte

Gość o jezu..
jesli chodzi o sex to nic sie nie liczy, ani kasa ani milosc ani zasady moralne ani przyjaciele tym bardziej. Ale to glownie dotyczy facetow...jak im sie podniesie poziom testosteronu to traca wszystkie szare komorki i maja tylko jeden cel: by jak najszybciej sie zaspokoic

po prostu drazni mnie używanie ugólnień typu: my faceci to a wy kobiety tamto nie mozna mierzyć całego gatunku tą samą miarką jesli masz tak przykre doświdczenia z kobietami, ze oceniasz je w tak niski sposób to naprawdę współczuję nie jest to jedyny twój wpis z którego szowinizmem smierdzi na kilometr leczysz swoje kompleksy wobec kobiet wypowiadając się w taki sposób?