Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mała Mi_10

Facet to świnia.....

Polecane posty

Gość nie no dajcie spokój -
nie przekonuj o czyms co jest tak oczywiste dla wszystkich😠

Gość elle24
My naprawde nic innego na tym forum nie robimy tylko rozkminiamy dlaczego to takie świnie:-)

tylko ze ja dopiero dzisiaj w to tak naprawde uwierzylam. do tej pory sadzilam ze sa wyjatki na tym swiecie:( jednak stwierdzam ze wszyscy faceci sa tacy sami :(

Gość pośredniak UP
zapraszam komiczne do rejestracji

zle chcialas! nie poswieca sie studiow dla faceta ani przyjaciol! nie i juz! glowa do gory! ze ten sie okazal baranem, nie znaczy, ze kazdy jest taki!

Ależ ja naiwna bylam. ale teraz przynajmniej wiem ze nigdy juz nie zaufam zadnemu samcowi :O wole byc sama. przynajmniej mniej bede cierpiala

tylko dla mnie bycie z kims to posiwecanie pewnych rzeczy dla wspolnego dobra. niestety faceci na to nie zasluguja :O i teraz juz to wiem.

mala mi, nie zarzekaj sie tak :) te, co sie tak wzbraniaja jeszcze szybciej wpadaja w ramiona kolejnego :) na drugi raz, nie daj sie wmanewrowac w rezygnacje ze studiow ani przyjaciol.

ja sie ciesze ze jeszcze tego wszystkiego nie zrobilam, bo wtedy dopiero bylaby wsciekla na siebie. o nim juz nie wspomne :O

Gość kobieta wyzwolona
z kazdym dniem sie wlasnie o tym przekonuja... Faceci to istoty poprostu nie stworzone do odczuwania wyższych uczuc, poza samozadowoleniem. Im tylko zależy na sobie i tylko samych siebie kochają, zależy im zeby to im bylo dobrze... Ich jedyny cel w zyciu to dogodzic SOBIE!!!!!!!!! A wiec jesli szukaja baby to tylko po to by zastapila im matjke... Bo kto im bedzie pral, gotowal, sprzątal?? jak juz z mamusią nie mieszkaja to muszą sobie znalezc zastepstwa.... Potocznie naywane jest to miłością i malzenstwem...ale tak na prawde to poprostu zastepstwo...a my glupie i naiwne sie na to godzimy....

oj bardzo duzo prawdy jest w tym co napisalas. Szkoda ze wczesniej zanim sie zaangazowalam uczuciowo nie zdawaam sobie sprawy z tego ze mialabym byc zastepstwem mamusi :O

Gość kobieta wyzwolona
ja tez nie wiedzialam.... ale teraz juz wiem i drugi raz tego bledu nie popelnie....

\"Facet to świnia.....\" a w każdej kobiecie jest z kurvy dwie trzecie... skoro tak juz generalizujemy :P zapraszam do dyskusji :P : :P

jesli z kim jestem to nie w glowie mi skoki w bok. z natury jestem wierna i jesli juz podejme jakas decyzje to sie jej trzymam i nie zmieniam zdania

raz a dobrze mówisz...Zapierwszym razem się dobrze nie poznamy,no chyba ze ten jeden raz rozlozymy na kilka razy :-p

kazda tak mowi - to jest logiczne, ale Wy nie kierujecie sie logiką, lecz emocjami... i hormonami.. estrogeny rządzą Waszą psychiką... i dlatego pomimo, że myslicie tak jak piszesz (ja Ci wierze, że tak myslisz), robicie inaczej

oj wiem ze pewnie wiekszosc kobiet nie widzi nic zlego w skoku w bok, ale ja widze i nie potrafilabym tak postapic :O to nie bylabym ja. a odnosnie zemsty to chce mu tylko pograc na nerwach, zabawic sie w pozory, a nie w rzeczywistosci spotykac sie z jakims facetem, sory