Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mała Mi_10

Facet to świnia.....

Polecane posty

no jak chcesz..ale szarpiąc jego nerwy swoje takze bedziesz szarpac a przy okazji spujesz swoj charakter:o a tak i odegrałabys sie i przyjemność by nie brakowalo...złość przyjemnością sie leczy :D

np.postaraj sie iśc tam gdzie wiesz ze on będzie z: 1.jego nalepszym kumplem 2. kims kogo wiesz ze nie lubi 3.facetem mniej atrakcyjnym od niego 4.baaaaaardzo wyluzowana kolezanka przykłady mozna mnozyć...

Gość elle24
To wcale nie musi być teraz.Postaraj się z nim zaprzyjaźnić,wrogów trzeba trzymać blisko.

tylko ze ja jetstem jego przyjaciolka. przynajmniej on tak mysli nadal. teraz mamy tylko kontakt smsowy lub gg. tylko co mozna zrobic taka droga???

Gość elle24
No to świetnie że uważa cię za przyjaciółke,absolutnie nie powinnaś go z tego toku myślenia wyprowadzać.Niech ci ufa, kiedyś na pewno będzie okazja żeby mu sie "odwdzięczyć".

tylko ze ja bede bardzo cierpiala udajac jego przyjaciolke i sluchajac o tych wszystkich nowych \"kolezankach\". nie wiem czy jestem na tyle silna osoba, zeby to wytrzymac :O

teraz nic nie wymyslisz...poczekaj on o kolezankach to ty o \"kolegach\"... zadaj mu sms-em pytanie co bardziej facet chcialby na urodziny:Zapamiczke Zippo czy fajne slipy od Gucciego,bo masz problem i nie wiesz co wybrac...To przykład tylko,lepeij go znasz i wiesz co go bardziej \"złamie\",no chyba ze to :skała\".

Gość do kobiety wyzwolonej
napiasałaś: "A wiec jesli szukaja baby to tylko po to by zastapila im matjke... Bo kto im bedzie pral, gotowal, sprzątal?? jak juz z mamusią nie mieszkaja to muszą sobie znalezc zastepstwa..." - no większej bzdury w życiu nie czytałem. Mam 27lat. Sam sobie piorę, gotuję, sprzątam (często!). Gdy poznaję kobietę nigdy nie chcę żeby mi zastepowała matkę. Nie tego szukam! Niestety jak tylko zaczynamy mieszkać razem - kobieta sama zabiera się za pranie/gotowanie. Nie wiem dlaczego. Gdzieś tam w głowie głęboko siedzi, że to jej domena. Ta sama historia powtórzyła mi się już 4 razy. Nie protestuję (chociaż tylko jedna z tych kobiet gotowała lepiej ode mnie :) ) ale też nie szukam "baby to tylko po to by zastapila im matjke". Dosyć tych stereotypów!

Gość elle24
Zeby facet był zazdrosny to musi mu zależeć,ja zrozumiałam,że mu przestało zależeć,a wtedy to na nic sie zdadza opwiesci o nowych chłopakach i tego typu gierki.W sumie to my historii nie znamy wiemy tylko że to świnia:-)

dobry pomysl z tym prezentem ;) ale tak ni z tego ni z owego taki sms, to troche dziwnie by bylo. ja myslalam o jakims fajnym i dos dwuznacznym opisie, ale nie mam pomyslu co do jego tresci :O

no pisalam ze teraz mamy tylko kontakt smsowy i przez gg. wiec opis bylby na gg. ale nie wiem czy to nie byloby zbyt dziecinne. Ale w sumie jak zemsta to zemsta ;)

Gość buhehhhehehhehhehhehhe
byłoby dziecinne... ty nie masz niechcący 10 lat?

rozmawiaj z nim na gg normalnie,jak dotąd. Tylko czasem sie \"pomyl\" \"z kapelusza\" w rodzaju: ja Ciebie tez ... tam gdzie lubisz... zawsze,przeciez wiesz... i zaraz dodaj : sorry to nie do Ciebie byo !! Opisu nie stosuj,to dziecinada.Chyba ze coś w rodzaju: uczę się...życia :) spie,nie ma mnie... i takie tam rózne elle24 - nawet jak mu nie zalezy to mozna goscia przybić !!

nieeee no.. takie" sorry to nie było do ciebie" to dziecinada

autentyk z Gadu: ta magda to kurwa jednak jest. co??? fuck, złe okno.

autentyk z Gadu: tomasz: ta magda to kurwa jednak jest. magda: co??? tomasz: fuck, złe okno.

mam 12 lat i jem węgiel :classic_cool:

to lepsze niż zostawianie na Gadu opisów w stylu: ucze się ... życia

17:49 podszyw. (spadam stąd. Mała nie rób głupot)

( a w ogóle o co chodzi z tym węglem? )

buhehhhehehhehhehhehhe - czasami subtelnośc wiecej zdziała niz tania wulgarność i prymitywizm :-p Wycisnij pryszcze przed lustrem !!!