Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adarka

lek na głupotę??? Macie??

Polecane posty

Gość adarka

Może macie jakiś pomysł. Zrobiłam sobie foliowanie na nodze- balsam,olejek cynamonowy i folia...ponoć to sposób na cellulitis:) Mam teraz poparzoną nogę??nie wiem czy to uczulenie czy co....cała czerwona i spuchnięta....nie wiem czym to potraktować...już 4 dni się trzyma opuchlizna i zaczerwienienie..bardzo ostre!!!

Gość puknij sie w łepetyne
kretynko!!!!!!!!

Gość pfffff o boshhhhh
mózg sobie zafoliuj, ponoć to sposób na debilizm...:/

Gość łona
mnie sie wydaje, że nie szukaj rady tu, u przypadkowych osób, jak najszybciej do lekarza, albo przynajmniej to apteki pokazac to. I nie zamartwiaj się. Tez by mnie było stac na taki pomysł i też bym panikowała... tak jestem troche też zwariowana, mimo lat. Czuje, że skończy sie dobrze. A jak znajdziesz lepszy sposób na cell to pochwal sie, też chce :))

Gość adarka
dzięki lona..:) Ma się tą fantazję w zyciu..no nie???? Do lekarza raczej nie pójdę ..przyznasz,że to obciach!!! Głowy tez raczej foliowała nie będę...:) przed chwilą wpadl mi w rękę panthenol...może pomoże....

adarka a ja sie ubawilam twoja historia :D wybacz :) a tez czasem stosuje cudowne metody, ktore zle sie koncza :D:D:D panthenol albo zsiadle mleko powinny zalagodzic poparzenie :) pozdrawiam i zycze szybkiego gojenia :)

Gość aaa-nka
zrób sobie okład na 4 godz. ze świeżych liści kapusty (trzeba je utłuc przyłożyć na chore miejsce i zabandażować)

Gość adarka
Dzxięki...na to nie wpadłam...a kiedyś słyszałam o magicznej mocy kaspusty...dzięki...zaraz lecę po kapuchę:)

Gość piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidddddd
a ja slyszalam ze te foliowanie ma swietne efekty na cellulit tylko pewnie dalas za duzo olejku.daje sie 2-3 krople nie wiecej bo mocno rozgrzewa

Gość na wszelkie uczulenia
dobra jest też kąpiel w mące ziemniaczenej lub w płątkach owsianych mączkę ziemniaczaną rozrabiasz w zimnej wodzie i potem dodajesz do kapieli, woda nie moze byc zbyt ciepła by nei zrobiły sie kluchy podobnie z płatkami, tyle że te zalewamy ciepłą wodą lub krótko pogotowac, można namoczyc je w garnuszku a dopiero potem zlac tą wodę przez sitko do wanny....w przeciwnym razie zatka się odpływ :-(