Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaja234

Pomocy ! Przespałam się z teściem

Polecane posty

Gość Kaja234

:( Nie wiem jak do tego doszło :o To był instynkt. Mój mąż nic nie wie, teściowa też. Jak sprawić, żeby nikt się nie dowiedział ? nie chcę tego spieprzyć .

Gość Kaja234
Czy ktoś był w podobnej sytuacji ? :(

Gość a jutro czwartek
Już spieprzyłaś.

Gość spoko_locko
to smutne ale bedziesz musiala zabic tescia...albo lepiej i tesciowa bo moze juz jej powiedzial...chociaz ona tez mogla juz komus wypaplac wiec zabij cala rodzine i ich znajomych...z drugiej strony moglo to juz sie przedostac dalej musisz unicestwic cae miasto...co tam sie bedziesz ograniczac wymorduj wszystkich ktorych spotkasz na swojej drodze....OHHH NO APOCALIPSA IS COMMING AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!

Gość nicka32
Jak do tego doszło? Ile teść ma lat? Czy tak bardzo Cię zauroczył?

przykro mi, jak ja sobie pomysle, że moj tesc miałby mnie dotknąć to chce mi się rzygac. tyle w temacie no i powinnas sie przyznac mezowi.. jesteś podła

\"to był instynkt\"? tym sie roznimy od zwierzat ze umiemy go kontrolowac.

Gość Kaja234
ae dobrze mi było:( nie tak jak z mężem...

Gość Kaja234
teść ma 60 lat:o...ale chodzi na solarium i jest atrakcyjny:)

Gość Kaja234
mowil mi ze mu sie podobam ze jestes sliczna ze zazdrosci mezowi potem chcial mnie pocalowac nie odwrocilam sie zaczal od szyji potem dotknal moich piersi polozylismy sie i zaczelismy piescic sciagnal mi majtki zrobil cudowna minetke ja mu obciagnelam i potem ruchalismy sie jak dzicy bylo cudownie nie zaluje bo byl to najlepszy sex w moim zyciu ale co teraz?

Gość Kaja234
i ma duzego nie to co moj maz:)

Gość Kaja234
nie daje mi satysfakcji jak ma mnie polizac po cipce to 2 razy liznie i to wszystko jak ja mam orgazm dostac?

Gość Kaja234
ktoś sie podszywa podemnie:( ostatnie 2 wpisy to kłamstwo:( tonie śmieszne:( DRANIE

Gość kaja234
najpierw przespałam sie z tesciem potem z tesciową, jedno o drugim nic nie wie, co robic??

Gość nicka32
Teraz to Cię będzie bardzo męczyć!Zostaną wspomnienia i niestety podczas seksu z mężem będziesz sobie wyobrażać jego ojca.To jednak przykra sytuacja, współczuje Twojemu mężowi. Jak Ty byś się czuła wiedząc ,że przespał sie z Twoją matka? Pewnie znasz już odpowiedz. Pytanie tylko,czy to się skończy na jednym razie, skoro jesteś tak bardzo zafascynowana tym seksem.

Gość Kaja234
Ej no nie róbbcie sobie ze mnie jaj:(

jakos nie wierze w ten temat, jak mozna byc taka kretynka by przespac sie z tesciem, idz dziewczyno załozyc ciekawszy topik, pozdro

Gość Kaja234
podszyw z ta tesciowa ahh co teraz mam zrobic pragne znow poczuc mojego tescia miedzy moimi nogami i znow poczuc smak jego penisa w buzi jest cudowny

Gość Kaja234
ada moj tesc jest zajebiscie przystojny jak by ci zrobil minetke to sama bys mu rozchylila nogi zeby cie pogrzmocil nie udawaj swietej!

Gość Kaja234
jak nie mozna jak mozna.....pisalam, ze tesc jest atrakcyjny.. czy to takie dziwne ?

Gość Kaja234
wiecie co jest najgorzsze ze on nie ubral gumki.) wiec moze urodze braciszka od mojego meza ale wcisne mu ze on jest niby ojcem a co sie bede rozganiczac ta sama krew w sumie no nie?