Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jozefinka

SŁAWOMIR GROMADZKI- ZIELARZ- ko niecznie wejdz w te strony.

Polecane posty

Gość neutok
Jako neurolog/toksykolog, muszę powiedzieć że autor tej strony jest ignorantem bez podstawowej wiedzy w temacie, lecz później zauważyłem iż tym się trudzi tzn sprzedaje produkty o których wypisuje, mimo iż 99% tutejszych artykułów jest czystą głupotą sprzecznych z publikacjami naukowymi, najsmieszniejsze jest iż autor sam wspomina iż najnowsze badania naukowe pokazują to, lecz nie ma tu żadnych odnośników do tych badań, nie dziwi mnie to zważywszy iż jest to albo kłamstwo albo brak elementarnej wiedzy jak czytać badania. Ogólnie nie polecam strony osoby nawet z podstawową wiedzą w temacie złapią się za głowę na ilość głupot zamieszczanych w tych artykułach co gorsza nie tylko są one czystą głupotą ale ponadto są niebezpieczne dla zdrowia Przynajmniej za granicą gdzie autor sprzedaje to co tu poleca, na stronie zrzeka się całkowitej odp za artykuły tu wypisane

Gość gość
Ja również zauważyłem ( chodzi o rwę kulszową i wyleczoną poprzez rehabilitację - metoda MC Kenziego ) że opisane porady tylko mydlą oczy , nie powodują usunięcia przyczyny. Zakaz picia kawy, serów żółtych - debilizm. co ma ser do przestrzeni miedzykręgowej. Porada "a także unikać spania na brzuchu z głową podniesioną na poduszce. " - jest zaprzeczeniem terapii, którą ja zostałem wyleczony. Przede wszystkim leżenie na brzuchu, nie na plecach.