Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolcia-23

ciaza pozamaciczna

Polecane posty

3 dni temu wlasnie wyszlam ze szpitala. strasznie to przezywam-bo to byl moj pierwszy dzidzius. czy sa tu kobiety ktore maja to za soba?

przykro mi ja akurat tak nie mialam ale znam wiele takich kobiet choc to i tak male pocieszenie. moja kolezanka tez byla bardzo przygnebiona zabiegiem ale teraz ma juz 3 dzieci w tym blizniakow(w rodzinie nie ma blizniakow0 wiec ja tak mysle ze to dar od Boga.

dzieki. trudno mi, bo dlugo nie moglam zajsc w ciaze. tak sie ucieszylam jak test wyszedl pozytywny. na szczescie wykryto to w bardzo wczesnym stadium i nie usuneli tego przez operacje tylko dali mi taki zastrzyk, zeby to zeszlo..

Gość majaaaaaaaa
ja też jestem w ciąży i chcialam Ciebie zapytać czy są jakieś objawy ciąży ektopowej?

plamienia-koloru kawy i ostry bol brzucha. na poczatku myslalam,ze te plamienia to przez te srodki na owulacje, ale test wyszedl pozytywny. zatrzymali mnie w szpitalu, zeby poznac przyczyne plamien- a tu nagle ostry klujacy bol!!! bylam oblana zimnym potem. bol promieniowal az do kolan-ruszyc sie nie moglam :(

Gość majaaaaaaa
a który to był tydzień? i czy te plamienia były znaczne czy tylko delikatnie "brudziły' bieliznę?

ja mialam tak: okolo tydzien przed terminem kolejnej miesiaczki- plamienia trwaly jeden dzien. no to tak brudzi bielizne. myslalam ok po tych tabletkach hormonalnych moze sie zdarzyc. miesiaczka spozniala sie 3 dni a tu znowu plamienia tym razem zaczely sie na dobre. najpierw myslalam, ze to miesiaczka (bo u mnie tak troche poleci a potem za pare godzin zaczyna sie na dobre) ale jakos sie nie rozkrecalo i na drugi dzien poszlam do lekarza. a ty masz jakies problemy?w ktorym tygodniu/miesiacu jestes?