Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

khadija

Ramadan Mubarak!!!!

Polecane posty

Ja w Tunezji bylam z 10 razy. Zwiedzilam caly kraj od polnocy do poludnia :) A ty w ktorym miescie bylas?

🖐️ Byłam w Porcie El Kantoui, Sousse, Mahdii, Kairouan +2 dniowa Sahara, głownie na południe wzdłuż wybrzeza aż do Libii i Trypolisu ;)

Şeker Bayramınız Kutlu Olsun! Khadiya i jak dotrwałaś? wszystkiego najlepszego!

Kurcze a nie wiedziałam jak napisac po arabsku życzenia i wymysliłam coś po polsku o modlitwach Allacha i takie tam swoje .... a to po prostu Eid Mubarak...musze zapamietac na nastepny rok. Mam dobrego kolegę ze skypa w Egipcie i czasem do siebie piszemy smsy bo nie ma go juz w Polsce i zawsze jest zaskoczony ze pamietam o jego świętach.

i znowu w ramadan przytylam :D to jedzenie po nocach + mega wyzerka w eid i 5kg wiecej :D

Wcale się nie dziwię. Nie wiem jak mogłaś spać, bo ja czasami po wieczornym obiedzie gdzieś w knajpie to się strasznie męczę. A słodkości typu baklava jadłaś.

jadlam jadlam, tu jest bardzo duzo ciuciu tego typu :D pycha(szczegolnie w polaczeniu z arabska kawa)

Gość gość
"Zydzi uwierzyli, ze Mojzesz(as) byl prorokiem, ale jak Jezus(as) sie pojawil to go nie zaakceptowali" Pierwsi chrześcijanie byli Żydami, zatem uogólnienie zbędne.