Gość ytytyt Napisano Wrzesień 12, 2007 i mimo,ze waze 73kilo i mam 163cm wzrostu to,rozebralam sie do samej bielisny i koniec z dietami,zaczyma zdrowe odzywianie ,nie wygladam tak tragicznie:)kupila sobie balsamy ujedrniajace,herbatki zielone rozne smaki ,jutro jade na zakupy i mimo,ze mam nadwage kupie sobie ciuszki KOCHAM SIEbIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foczky 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 :) super:) w koncu ktoś mądry :) :*:*:* taki promyczek na tym smutnym forum :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anuLkA19_ 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 super:)gratuluje podejscia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hunny Napisano Wrzesień 12, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doroteczkaa 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 I tak ma byc !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anulka_ Napisano Wrzesień 13, 2007 Nareszcie ktoś rozsądny na tym forum popieram Cię dziewczyno. Mądrze myślisz, oby tak dalej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elle 0 Napisano Wrzesień 13, 2007 Sorry, dziewczę ma ewidentną nadwagę, a wy jej bijecie brawo? ;) Rozumiem, warto kochać siebie tak czy owak, ale trochę samokrytyki nie zaszkodzi. Choćby dla zdrowia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lulababy Napisano Wrzesień 13, 2007 tak, bijemy brawo!!!!!!!!!!!!! :D :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GROMKIE BRAWA Napisano Wrzesień 13, 2007 GROMKIE BRAWA !!!! Akceptacja siebie to podstawa !! Tez bym tak chciala... A z tym u mnie roznie , generalnie nie najgorzej ale mam momenty paniki i depresji. A najbardziej podoba mi sie "koniec z dietami, zaczyma zdrowe odzywianie" - to wlasnie jest idealny sposob na kilka "nadprogramowych" kilogramkow - bezstresowo waga sam pojdzie w dol. Trzymaj sie cieplutko "ytytyt" !! Optymisci zyja dluzej ( i lepiej )!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
komedia 0 Napisano Wrzesień 13, 2007 Oczywiście , że bijemy brawo !!!!!!!!!!!!!Ja mam tyle samo kilo na koncie, tylko że ja NIE LUBIĘ SIEBIE .Więc ja mam problem a ytytyt nie. I tego można jej zazdrościć . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kalinka maja Napisano Wrzesień 26, 2007 tez gratuluje !!! nie ma to jak zdrowe podejscie do siebie,tez tak chce bo sama przy 5 kilo wiecej wpadam w depresje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lady_in_red21 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 ona predzej schudnie niz te co nie znosza sieie i ciagle krytykuja. w nowych ciuchach nowe zycie. potwierdzam. 73 to nie jest najwieksza tragedia jak moglaby sie zdarzyc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JUSTUS 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 GRATULUJE podejścia:) tak trzymaj:) i nie ukrywam, że ciut zazdroszczę...nie wagi ;) ale umięjetnego podejścia...ja tak nie potrafię. jestem szczupła a nie założę krótkiej spódnicy:( cale lato biegałam w lnianych za kolano :-o i zazdroszczę tym kobietą, które mimo obfotych kształtów mają odwagę ubierać się skromniej ode mnie .... ale spoko spoko, przyjdzie pora i na mnie :P to tylko kwestia czasu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JUSTUS 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 ja tak sobie marzę od niepamiętam kiedy...ubrać jeansową króciutką spódniczkę, i białą bluzeczkę....no i tak mi się marzy i marzy....i choćby skały srały w przyszłym roku kupię, założę i mało tego WYJDĘ :D jak tylko nuny troche schudną i maniek się zmniejszy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach