Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sappho

Zmiana orientacji - możliwa czy nie?

Polecane posty

Gość Sappho

OK, może to pytanie wyda Wam się dziwne, ale proszę o potraktowanie go poważnie. Czy Waszym zdaniem nagła zmiana orientacji seksualnej człowieka jest możliwa? Do tej pory moje uczuciowe preferencje skłaniały się zdecydowanie ku płci przeciwnej, aż tu nagle BUM! - pojawiła się Ona i wszystko uległo zmianie. Wystarczy jedno Jej spojrzenie, jeden uśmiech, żebym kompletnie zmiękła w nogach. Myślę o Niej bez przerwy, i chociaż znam Ją od zaledwie dwóch tygodni, potrafię odtworzyć w pamięci każdy Jej gest, minę czy nawet nerwowy tik. Za każdym razem, kiedy rozmawiamy, z trudem powstrzymuję się przed pocałowaniem Jej ślicznych ust... To doprowadza mnie do szaleństwa! :( Chcę wrócić do NORMALNOŚCI, do rumieńców na widok każdego przystojniaka i cichej, acz gorącej fascynacji Johnnym Deppem... Czy któraś z Was przeżywała coś podobnego? Błagam, pocieszcie mnie jakoś, strasznie tego potrzebuję, a nie mam nikogo, z kim mogłabym o TYM szczerze porozmawiać. Może TO mija z wiekiem?... (mam dopiero 16 la, więc może nie wszystko jeszcze stracone).

Gość a może**
Jesteś po prostu biseksualna,jesteś zdolna do kochania mężczyzny jak i kobiety.To nic złego oczywiście,jednak może ci to utrudnić życie,jeszcze nie wiesz w jakim stopniu interesują Cię kobiety.Czyba się zakochałaś i przez przypadek odkryłaś,że możesz też kochać kobietę.To nic złego,masz taką orientacje seksualną.

Gość taramtam
przedmówca ma racje:)

Gość Sappho
Dziękuję za słowa otuchy, to dla mnie bardzo ważne :*. Ech, sama nie wiem, co z tym fantem teraz zrobić... Boję się, że kiedyś palnę jakieś głupstwo i Ona się dowie, co do Niej czuję, a potem zacznie mnie unikać albo traktować jak dziwoląga :/. Teraz obsesyjnie szukam jakichkolwiek śladów zainteresowania dziewczynami z jej strony i robię sobie fałszywe nadzieje... Dzisiaj pocałowała mnie w policzek na pożegnanie, no i mówię Wam, leciałam do domu jak na skrzydłach :D. Ale obawiam się, że ona jednak jest hetero. I co wtedy?

Gość elle24
Nie martw się,ja też przechodziłam takie fascynacje w twoim wieku, to absolutnie nie musi znaczyć,że będziesz les:-)