Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miomio

guzek koło odbytu co to jest?pomózcie1

Polecane posty

Gość miomio

witam! pisze do was bo m,oj chłopak ma taki problem zrobił mu sie taki mały guzek koło odbytu zauwazył go dzisiaj nie krawi nie wypróznia sie krwia wiec to chyba nie sa hemoroidy?co to moze byc pomózcie bo on niechce iśc do lekarza;(

Gość hehehehehehehehe
podejrzewam, ze jest to po prostu kawalek zaschietej kupy. jedyna metoda na pozbycie sie tego guzka to cieply prysznic z odrobina, przynajmniej, mydla....;)

Gość ale jajaaaaaa
to są hemoroidy, one wcale nie muszą krwawić

Gość reussite
ZAGLADALAS MU TAM,???????

Gość gorbaczow
jedyną metodą ktorą mogę ci polecic bedzie polizenie owego gozka moze to rodzyna ;)

Gość gorbaczow
jak co roku w rocznice wielkiej rewolucji zakradam sie do Mauzoleu Lenina,gdzie przez nikogo niezauwazony,sciagam w pospiechu ubiór wielkiego wodza rewolucji i dokładnie wylizuje mu rdzawe oko.I choc zadnych grindli nie ma tam juz od ponad pół wieku,to zawsze ta czynność powoduje u mnie radosne skurcze odbyt.Dodem jeszcze,ze gdy już usatysfakcjonowany seksualnie,przemykam przez trotuar Mauzolem pogwizduje sobie pod nosem pieśń "O taczance Rostowiance"

Gość ja nie rozumiem...
gorbaczow---> kurcze skąd wam się ludzie takie pomysły biorą...jeszcze się śmieje :D

Gość gorbaczow
ja nie lubie wylizywac odbytow

Gość ja nie rozumiem...
ale lubisz radosna skurcze odbytu :D:D:D

Gość Mia__
Najprawdopodobniej to guzy krwawicze odbytu. To mało przyjemne, ale powinien iść do lekarza. Najpierw do lekarza pierwszego kontaktu, a potem pewnie do proktologa. Jeśli mieszkacie w Łodzi albo w jej okolicach polecam Szpital Kliniczny Nr 5 na Placu Hallera. Najlepszy oddział i poradnia w Polsce. Najlepsi specjaliści. Pozdrawiam :)

Gość ryba-79
To nie koniecznie muszą byc hemoroidy. U mnie tez zaczeło się od małej krostki a skończyło się na 2 operacjach :( zrobiła się z tego przetoka i jedyną metodą leczenia jest operacja. Proponuję jaknajszybciej udać się do proktologa. Jeśli jesteś z Warszawy to polecam szpital na Solcu. Tam jedt trzech bardzo dobrych proktologów, którzy przyjmują w przychodni przyszpitalnej. Ale z tego co się orientuję to terminy są bardzo odległe więc proponuję wybrać się prywatnie np. do przychodni FALK na Sapieżyńskiej. Z doświadczenia wiem, że nie można takich spraw bagatelizować. Im wcześniej tym lepiej. Pozdrawiam