Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ginger fox

Proszę o pomoc w wybraniu fasonu sukienki na wesele.

Polecane posty

Gość ginger fox

29 września idę na ślub i wesele. Przypuszczam, że może być chłodno (jestem zmarzluchem) i proszę o pomoc w wybraniu jakiejś sukienki koktajlowej na tę imprezę. Teraz coś o sobie. Rozmiar 40, szerokie biodra i nogi, które nie są atutem, więc najkrótsza kiecka może sięgać za kolano, rude włosy, ładnie mi w zielonym, czarnym, w brązach i ciepłych kolorach, nie mam talii osy. Co się nosi? W czym nie będę wyglądać jak ciotka klotka z wiejskiego weselicha?;) Nada się coś w takim stylu jak kiecka z numerem 3 czy za skromne jest takie wełniane coś? http://www.cogdziezaile.pl/obrazki/wer3_b_cz.jpg Mam też sukienkę na ramiączkach, jedwabną, białą w czarne groszki. Byłaby idealna, gdyby nie to, że boje się zimna:( Jeśli nie uda mi się nic kupić, to mogę iść w eleganckiej małej czarnej o troszkę biznesowym charakterze oraz w białej marynarce? Mała czarna wygląda trochę jak ta, ale oczywiście chodzi mi o fason, bo uszyta jest w czarnej matowej tkaniny. http://e.snobka.pl/sn404/b725d86e002cb7d2469775ed Osiwieję. Muszę jeszcze płaszczyk kupić, bo w czymkolwiek nie pójdę, to i tak na wierzch muszę założyć coś innego niż moja pomarańczowa kurtka.

Gość ałaaaaaaaaaa
obydwie koszmarne

Gość kasia2020

Gość Vilemo 28
z twoich propozycji to raczej ta druga prosta nie podkreślaj talii paskami ani niczym innym bo uwydatnia to biotra i tyłek więc lepiej prosta di tego dobrać żakiet lub uszyć garsonkę sukienka (prosta ale rękaw 3/4) materiał jakiś cieplejszy i do tego żakiet długi rękaw to zestaw i do noszenia na później jeśli w stonowanych ciemniejszych kolorach

Gość ginger fox
Dziękuję Wam bardzo za rady. :) Przepraszam, że tak późno odpowiadam, ale nie miałam ostatnio na nic czasu. Niestety, Kasiu, mamy zupełnie odmienne gusty, ale bardzo dziękuję za pomoc. Jak wspomniałam, nogi nie są moim atutem, więc wzorek na rajstopach odpada. Założę po prostu cieliste. Buty na wyyyyyysokim obcasie też na pewno założę, chociaż na samą myśl już mnie nogi bolą.;) Torebkę wezmę tę, którą mam: http://www.sklep.batycki.pl/shop.html/detale/1/15.html Za dużo wydatków na raz.;) Vilemo, ja nawet mam taką sukienkę o jakiej piszesz!:) Niestety, ta też jest czarna. Dekolt w karo, rękaw 3/4. Że też wcześniej o niej nie pomyślałam! Żakiet założę biały, ten o którym myślałam wcześniej. Pozdrawiam!

Gość Vilemo 28
cieszę sie ze pomogłam ładna torebka