Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzydziestka plus

niech ktoś zdejmie ze mnie klątwę...

Polecane posty

Gość trzydziestka plus

proszę!!

Gość trzydziestka plus
oranżadka ja piszę poważnie kto umie?

Gość trzydziestka plus
:(

Gość trtrtrtrtrtrtrtrtr
no dobra, jeśli naprawdę chcesz, wpisz tutaj swoje prawdziwe imię, datę urodzenia i miejscowość gdzie przebywasz; zdejmę klątwę ale od razu będziesz musiała zrobić coś żeby przełamać nawyki powstałe pod jej domniemanym wpływem

Gość trzydziestka plus
wszystko od kilku lat czego sie nie dotkne- wali sie trace wszystko to koszmar, jestem na skraju wytrzymalosci sama nie wiem... cos napewno jest nie tak :(

Gość trzydziestka plus
to dluga historia uwierz mi torturo, cos jest nie tak czuje to moze to jakis zly duch siedzi we mnie klatwa jestem przerazona :(

Gość trzydziestka plus
rozwod drugi zwiazek- powtorka komornicy zly stan zdrowia moj, dzieci ostatnio przegralam sprawe o mieszkanie po drodze kupe spraw ktore na pozor proste, nie wypalily, albo jakims dziwnym trafem nie udaly sie

Gość CZTERDZIECHA
Kochana trzydziestko+ az miło mi to usłyszec bom identycza tylko walcze jeszcze o chałupe ale watpie ze wygram.Komorncy to moi przyjaciele znamy sie nie tylko z widzenia.Trzymaj sie!

a ja dzisiaj popsułam bramkę w szkole:) Pewnie tylko wydaje ci się że ciąży na tobie klątwa, dużo kryje się w głowie wiele osób ma gorsze problemy od ciebie

Gość trzydziestka plus
zostac z dwojka dzieci bez mieszkania, utopionymi w nie 70 tys, rzeczywiscie taka sobie sytuacja

myslicie ze to klatwy ? ze szerego nieszczesc to magia? Problem w tym ze zle podchodzimy do niektorych problemow tak jak z gory bysmy przegrali Jesli wszystko czego sie dotkniecie wali sie wam na glowe to albo zmiencie nastawienie albo do jasnej cholery niczego nie dotykajcie.. jesli uwazasz ze to klatwa to one zazwyczaj powracaja ze zdwojoną silą Przypomnij sobie czy przypadkiem kogoś nie przeklelas wczesniej

Gość trzydziestka plus
nigdy nikogo nie przeklęłam nawet nie wiem jak się to robi nie daje rady :(