Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sniadanko

Bielsze zeby- szlifowanie

Polecane posty

Gość sniadanko

Witam was kobietki, mam problem a zarazem pytanie od dziecka duzo chorowalam, co wiazalo sie z braniem antybiotykow. Tylne zeby mam zolte. Wczoraj zdecydowlam sie pojsc do dentysty i ten zaproponowal mi ze zeszlifuje zewnetrzna strone zebow i nalozy na nie taka mase plombowa- dalam sie namowic i zrobil mi to na jednym z tylnych zebow. musze przyznac ze wyglada ladnie ale mam obawy co do tej techniki. Czy mi to masa sie nie odklei??? nie pokruszy sie z czasem?? moze ktoras z was miala stycznosc z taka technika wybielania zebow?????

osobiscie jestem przeciwko temu zabiegowi bo to niszczy tak naprawde zeby i co jakis czas bedziesz musiala zabieg powtarzac i jak ci pojda zeby tak jeden za drugim dlatego radze wybrac inna metode albo zmienic stomatologa ;) chyba nie chcesz protezy dwa razy szybciej

Gość sniadanko
vanilka- dzieki za odpowiedz. pytalam dentyste i powiedzial ze to jest trwala metoda. Dzis rozmawialm z innym i powiedzial ze trwalosc zalezy od jakosci tej "masy" i od pielegnacji

Gość sniadanko
sama juz niewiem a wiesz moze jak to sie fachowo nazywa???

Gość licowki moze
jesli tak to sa teraz bardzo popularne i trzymaja sie wiele lat. poszukaj na forum, ludzie je chwala.