Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mini24

Chciałabym porozmawiać, poradźcie mi proszę..

Polecane posty

Dobre i tanie są pieluszki z Rossmana.Polecam też chusteczki nawilzane z biedronki.A,i serię rossmanowskich kosmetykow dla maluszkow-Babydream.Super! tania i naturalna:) Ceny-7 zł za wielką butlę zelu do mycia,4 zl za oliwke,1,20 za mydelko,3 zl za krem do ciala i twarzy,3 zl za krem przeciw odparzeniom

Gość mama córeczki
Pieluszki Dada ok, miałam i też wszystko było git ze skórą dziecka. Cenowo wcale nie wychodzi aż tak taniej jak Huggisy (zdaje się, ze tyle samo wychodziło, a kiedyś nawet drożej). My akurat z Happy Belli jesteśmy zadowoleni, nie wydają mi się szorstkie, choć co do zapachu ich ... no mam coś do zarzucenia. Ale używam ich sporadycznie ,częsciej staram się myć pupkę ciepłą wodą.

Nom własnie, warto rozglądać się za takimi mega paczkami:)Te z Dzidziusia też widziałam, ale chciałam kupić pudełeczko, na później:) Zobaczymy jak cenowo wychodzą te pieluszki...zawsze można kupić jakieś tańsze i używać w domku, a na wyjście (spacer, dłuższe wyjście z domu, wizyta u lekarza) jakieś lepsze, to też jest jakieś wyjście...niby niewiele ale zawsze grosz do grosza można oszczędzić:) Ja często patrzę w ulotki marketów i szukam czy nie mają czegoś w promocji...zawsze mogę sobie zrobić spacerek do sklepu:P A poza tym fajny temacik:) Podoba mi się, bo może coś podpowiecie czego nie wiedziałam albo może jakieś promocje teraz w biedronce albo innym markecie??:) W Biedronce są przepyszne mrożonki:warzywa na patelnię...są niedrogie i duuuże, man starcza cała paczka na obiad, dodaje do tego kiełbaskę...to samo z chińszczyzną:)

Też słyszałam że te pieluszki z Rossmana są oki...ale które bo są tam takie w borodwym opakowaniu, to te?? Ta seria też słyszałam że jest super dla dzieci...sama narazie kupiłam wkładki laktacyjne BabyDream z Rossmana za 6 zł:)

Gabryśka a ile wychodzi cenowo za sztukę??:) Bo w sumie to podoba mi się pomysł z tym żeby tańszych używać w domku a na wyjście lepszych:)

Gość Wielka Promocja
ja też kupuję w biedronce jedzonko i nie narzekam,ceny naprawde duzo tańsze a smak super.zresztą większość produktów dla biedronki jest produkowana przez inne znane firmy.a dla dzieciaczków w wakacje ile było rzeczy tanich:)wanienki,nocniki,ciuszki,butelki,smoczki,gryzaki,zabawki,kosmetyki,no rózne rózności.nakupywałam wtedy malej za grosze pełno potrzebnych rzeczy

Oj,nie wiem...Musisz sie podpytac kogos innego,ja nie wiem nawet,ile aktualnie kosztuja te pieluszki,bo do Rossmana mam daleko i rzadko tam zagladam:( Ale jak juz zajrze to hulaj dusza:D mam chyba zapas kosmetykow babydream na rok:D

Aaaa...z serii rossmanowej dla dzieci i kobiet w ciąży używam jeszcze oliwki na rozstępy...kosztowała w promocji 9 zł a mam ją już ponad miesiąc i nawet pół opakowania nie zużyłam, stosując codziennie:) Nie mam na szczęście rozstępów, ale profilaktycznie nie zaszkodzi:) Do biedronki mam niestety daleko:( szkoda, że nie wiedziałam o promocjach...:(

Gość cicha mysza
jeżeli mogę się wtrącić, z własnego doświadczenia polecam pieluchy z Rossmana te bordowe. Kosztują ok 29 - 30 zł. duża paka. Uważam że są rewelacyjne, żadne pampersy itp ;) Tak samo kosmetyki dla dzieci z Rossmana Baby dream, nie drogie i są naprawdę super. Wycieranie pupy maleństwu wacikami zamoczonymi w zwykłej wodzie to też sprawdzony oszczędny sposób. Potem krem linomag i jest ok :) Pozdrawiam i głowa do góry.

a ja własnie znalazłam najnowszą ulotkę z Rossmana...są tu pieluchy z Pampersa Mini (3-6 kg, albo New Born, czyli takie jakich mi trzeba) za 36,49 - 78 sztuk w opakowaniu:)...wychodzi 0,47 gr za sztukę!!! To chyba malutko, co ??

Gość natallli
nie kupuj newbornów bo może być tak że nawet nie zużyjesz najmniejszej paczki, możesz mieć większe dziecko i od razu musieć używać tych normalnych ale najmniejszych, a jak będzie "malutka" to te od 3 kilo też zdają egzamin ;) ja kupiłam najmniejszą paczkę z czego użyłam słownie tylko sześć sztuk bo mały się w nie mieścił

Właśnie dlatego kupię od razu pieluszki mini od 3 do 6 kg i już:) teraz już uciekam, ale mam nadzieje, ze temacik się bedzie kręcił bo bardzo mi się podoba:) papapa i pozdrowionka

Gość Wielka Promocja
Cukierkowa opłaca się te pampersy co piszesz kupić,ja pamiętam że za takie płaciłam 40 zl po normalnej cenie.no i faktycznie lepeij kupić od razu od 3-6 kg.to samo z ciuszkami.nie oplaca sie kupywać tych na 56 cm maleństwa rosną w oczach:)

Gość podnoszęęęę
bo ciekawe

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin