Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sadfghjk

oddam - sprzedam krem do mycia twarzy za grosze !!!!!!

Polecane posty

Gość sadfghjk

mam krem do mycia buzi AA help do skóry wrażliwej, suchj i atopowej, umyłam nim twarz dosłownie 2razy i niestety go nie stosuje juz bo akurat mi nie sluzy, mam skore bardzo tlusta, a on mi ja jeszcze nawilza :( w zwiazku z tym chcialabym go oddac komus komu sie przyda. wiem ze ta seria jest bardzo dobra, polecana przez kosmetyczki i dermatologow, ma dluuuga date waznosci. jestem tez sklonna wymienic go na iwostin purritine-czy jakos tak :) do cery tłustej, i ze zmianami -tradzikiem :) czy jest ktos zainteresowany???

Gość napisz lepiej skąd jesteś
:)

Gość sadfghjk
jestem z Włocławka, ale przeciez mozna przeslac poczta :) jestes zainteresowana?

Gość raczej nie opłaca się przez
pocztę, bo przesyłka też kosztuje, a sam żel nie jest wart zachodu wysyłania ale na pewno są tutaj inne dziewczyny z Włocławka więc być może znajdzie się chętna:)

Gość sadfghjk
koszt przesylki ja pokryje, jesli mowimy o sprzeaniu i bys chciala to ile dasz? ja go kupilam za 17zł, za 12 moge sprzedac i ja place za poczte co? chyba ze sie wymienimy na iwostin krem na noc na tradzik :)

Gość sadfghjk
czy chcialby ktos ten krem-zel do mycia buzi....? pliss...ja go nie uzywam a jest prawie caly, wzielam tylko odrobinke, moze wam sie przyda???

Gość boze przestan......
.w rossmanie jest po 12 zł a ta AA help to syf ze szkoda gadac wyskoczyły Ci prychole i dlatego chcesz oddac

Gość raczej nie opłaca się przez
wiesz, naprawdę przepłaciłaś, bo normalna cena tego żelu w markecie to 13zł, a w promocji można go kupić już za 10zł ja nie uważam, że też żel to syf , bo sama go używałam i mnie służył:) mam nadzieję, że znajdzie się jakaś chętna:)

Gość sadfghjk
nie dlatego!!! poprostu zbyt nawilza mi cere, a musze ja raczej delikatnie wysuszyc :( czemu uwazasz ze AA help to syf? ja tak nie uwazam i wielu osobom pasuje ten krem wiec o co chodzi? cena ktora napisalam to jest tylko propozycja, mozna sie dogadac chyba nie? :)

dlaczego tobie tak zalezy na tym zeby sprzedac ten krem boze to bez sensu nikt go napewno nie kupi kazdy woli isc sobie do sklepu pomysl logicznie nikt nie wie co ty z tym kremem robiłas i badz pewna ze nikt go od ciebie nie kupi

Gość sadfghjk
dlatego pisze tez o wymianie, a zalezy mi bo nie lubie nic marnowac u mnie on lezy nie uzywany, wiec moze komus sie przyda. to takie dziwne?

Gość boze a ta dalej
prosze poczytajcie skład tego zelu straszne

Gość sadfghjk
odpusc sobie .....jak go nie chcesz to ......po jaka ciasna tu wchodzisz co chwile??

Gość sadfghjk wiesz
jak nie pasuje do buzi to uzyj go jako zel pod prysznic ja własnie tak zrobiłam i powiem jedno cała ta seria AA help to padaka