Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co tu myśleć

to cholerne ilove. i co tu myśleć????

Polecane posty

Gość i co tu myśleć

witam wszystkich. pisze tu bo nie mam nawet z kim o tym pogadac. jestem ze swoim facetem ponad 4 lata, mieszkamy razem.planowaliśmy dziecko. do przedwczoraj widziałąm w nim dojrzałego 30letniego faceta, który ma poukładane w głowie. jakiś czas temu dostałam anonimowego smsa z informacją, że mój facet ma swój profil na ilove.weszłam na strone ilove i w okienku "login" widniał zapisany przez przypadek jego login.inny niz podany w smsie.weszłąm zobaczyałm wszystkie dane sie zgadzały, tylko nie to ze jest sam:(.strasznie sie wkurzyłam tymbardziej ze tyle razy pytałam czy wchodzi na ilove i ma swój profil, zawsze kategorycznie zaprzeczał.mówił po co mi to.??zadzwoniłam do niego i zapytałam co to jest.a on ze to nie jego ze to kolegi i ze ma dosyc moich podejrzeń,bo sobie coś wymysliłam.i ze niby jak ma udowodnić ze to nie jego.zagroziłam ze postaram się złamać hasło do tego profilu, a on mi na to ze prosze bardzo bo to i tak nie jego.i ze nie ma jak udowodnić ze to nie on.powiedizał róznież ze jak okaze sie ze to nie jego to odchodzi bo ma dosyć podejrzeń.więc posiedziałam troche i złamałam to cholerne hasło.bałam sie co zobacze... miał bardzo duzo widomości od różnych kobiet. opisywał im jak mija dzień.pisał do nich Kotku, podaj mi swój nr gg,chce cie bliżej poznac i takie tam.ze sa seksowne itp.a zawsze był taki stanowczy i miał podobno swoje zasady.zaczał dzwonić do mnie tłumacyzć sie,jego wstyd mieszał sie ze złosćią . zaczał od tego ze nie uszanowałam jego prywatności(ale ja przeciez powiedziałam mu ze złamie, a on na to "to łam", moze nie wierzył ze mi sie uda), potem zaczał mówić ze to nic takiego, ze to zwykłe głupie pisanie,obiecywał ze juz nie bedzie, ze skasuje profil,ale ja wiem ze ma kontakty przeciez na gg.ciagle sie tłumaczył, ale wicie jak to jest jak sie złapie kogoś na kłamstwie...juz nie widomo w co wierzyc... zagroziłam ze odejde, ze nie chce byc z kimś kto mnie oszukuje. zarzeka sie ze nie spotkał się z zadną...i ze nie zamierzał mnie oszukiwac, ze to takie zarty z jego stony były...dostałam od niego kwiaty...niby jest skruszony,chociaz ma przebłyski "rzucania się" ze to nic takiego...ale ja przeciez pytałam wczesniej...cholera jasna...zaskoczył mnie.co myślicie???

Gość tretgert
Wiesz... ja tu zawsze bronię facetów którzy nie mówią prawdy, kłamią... bo uważam że widocznie czują że ich prywatność jest zagrożona, boją się ciągłej kontroli... że każdy z nas może chcieć zrobić coś po swojemu i nie musieć się tłumaczyć... Ale to wg mnie zupełnie inna sprawa, i prawdę mówiąc przykra. Mężczyzna któremu ufałaś okazał się być jakby kimś innym i jeszcze ta jego reakcja później... te blefowanie do ostatniego momentu (ja myślę że on liczył na to że gdy będzie szedł w zaparte, uwierzysz mu i przestaniesz drążyć temat)... i jeszcze te słowa że odejdzie... Chyba bym mu powiedziała w takiej sytuacji "to odejdź". Po prostu nie czułabym że chcę to ciągnąć dalej. Wiesz, nie chodzi o sam profil ale o te słodkie słówka do jakichś kobiet a tymczasem wmawianie tobie że masz nieuzasadnione podejrzenia i wroga postawa...

Gość madleneee
byłoby lepiej dla niego gdyby nie udawął ze jest sam.a to rzeczywiscie z jego strony było nie fair. ja bym tez nie ufała juz.a co to za zwiazek bez zaufania. poprzedniczka ma racje. nie traktuje tego zwaizku poważnie.

Gość i co tu myśleć
no własnie... zabolało mnie to strasznie... net jest dla ludzi,mówiłam ze nie mam nic przeciwko ze wchodzi na ilove, poogląda zdjecia...itp. mówi ze juz nie bedzie, ale do końca kłamał... nie chce byc z kimś komu nie ufam...nie łamałam mu nigdy haseł... milismy najpierw dwa profile na kompie,on z hasłem ja bez.wyłumaczyłam mu ze tak nie powinno być... wiec zrezygnował z hasła...ale teraz sam mnie postawił w takiej sytuacji i dlatego złamałam, bo by sie wyparł...niby wie ze zle zrobił, ale jak tu ufac???przeciez nei bede go ciagle sprawdzac.bo co to za zwiazek. powiedizałam ze nawet jesli bedziemy razem, dziecka nie chce narazie.. boje sie co bedzie.a jak zrobi jakiśinny numer...rozumiecie mnie???mam mętlik w głowie.

Gość sam jestem facetem
sam jestem facetem. i powiem ci tylko jedno ze nie dziwie sie ze złamałas hasło.tez bym tak zrobil.tymbardziej ze szedł w zaparte ze to nie jego.uwazam ze na ilove moze byc kazdy, ale niech okresli jasno i przejrzyscie po co tam jest. bo jesli facet wpisuje ze jest sam i okłamuje to nie jest facet z zasadmi.to jakis patałach.

Gość sam jestem facetem
sprawa nie jest łatwa,jest na pewno przykra dla ciebie. faceci troche inaczej mysla.on uwaza ze to nie jest powód do rozstania, bo to tylko ilove...nie widomo czy był z kimś czy nie.chyba ze z rozmów coś wynikało?? moze nie przekreslaj go od razu.daj mu szanse.moze chłopak zrozumie. z dzieciakiem poczekaj. nie pchaj sie w to wszystko teraz.bo szkoda zeby coś wyszło jeszcze.on chyba nie dojrzał.dziwie sie bo facet ma 30lat.no ale u niektróych ten proces wymaga wiecej czasu.

Gość kasiuleczekk
jak bedziesz to rozdrapywac to napewno ten zwiazek nie bedzie miał przyszłosci.pytanie tylko czy umiesz się z tym pogodzić???bo zdaje sobie sprawe ze zabolało. swoja droga faceci to bydło.:(

Gość obietnice zapewnienia
puste słowa...

biorąc pod uwagę, że na takich portalach siedzi masa mężatek oraz patrząc na to, że je właśnie wyrywa sie najłatwiej można wysnuć teze, że kobiety nawet sie pod bydło nie załapują... szczegolnie, że dla faceta to moze byc faktycznie zabawa - sam sobie koresponduje z jakimis tam babkami i ani mysle tego przenosić w real... to kobieta rzadko kiedy bawi sie tylko w korespondencje... gdy ona zakłada profil to wyraźnie czegoś chce... autorko - nie pękaj - mozliwe ze facet tylko sobie dla rozrywki pisuje i nic nie planuje... ale miej go na oku

Gość mam pytanieee
jak złamać takie haslo??? mam taki sam problem jak autorka:-(

Gość i co myślec
komiczne-----> no własnie on tak to uzasadnia, ze nie przenosi tego w realu... ze to tak dla zabicia czasu itp.ale ja pytałam...i do ostatniej chwili mnie okłamywał...potem wyskoczył ze on mi nie grzebie, a ja łamie jego hasła...ale ja uprzedziłam go... tylko ja...jego kobieta...znajaca go tyle czasu...nie przypuszczałam, ze sie wyprze ze ma kogoś...ze bedzie takie teksty pisał...oczywiście on twierdzi ze to wyrwane z kontestu, bo czesc wiadomości była pokasowana,ale ja wiem co przeczytałam...miałam całkiem inny jego obraz...nie znałam go z tej strony, jak to człwoiek moze sie zdziwić..tak sie cieszyłam ze dojrzał do tego by założyć rodzine...zawsze kobiety spławiał,taki stworzył poprostu swój wizerunek...a on to wszystko spieprzył.teraz nie rózni sie niczym o tej całej reszty facetów.oczywiscie twieierdzi ze go za szybko oceniłam,ze mnie nie zdradził by mnie nigdy... ale teraz zeszłam na ziemie...wyjątków chyba nie ma...

Gość kasiuleczekk
gdyby było tak ze on np ma swój profil, no nawet ci nei powiedział o tym,ty znajdujesz go przez przypadek a tam jest wpisane ze ma np.fantastyczna kobiete, ze szuka tylko przyjacół, nowych znajomych.ze kobiete jzu ma.to byłoby inaczej.ale tak to.nieładnie

i co myslec - wypieral sie, bo znal Twoja reakcje wiedzial, ze baby robia tragedie o takie bzdety

\"a tam jest wpisane ze ma np.fantastyczna kobiete, ze szuka tylko przyjacół, nowych znajomych\" tak mają wpisane kobiety \"kocham mojego misiaczka - nikogo tutaj nie szukam\"... umawiaja sie po 3-4 mailu

Gość hmm..hmm..
no jak to co mysleć? Facet Cie ewidentnie okłamuje i zdradza. Gdyby siedział w celu oglądania to przecież by Cie nie okłamyłwa. Okłamuje Cię bo coś ukrywa. Zerwij z nim. Skoro teraz Cie okłamuje to będzie robił to zawsze. Jak chcesz wiedziec czegoś więcej, możesz z nim pogadac na tym profilu (jako inna kobieta), doprowadzić do spotkania....

Dlaczego słuchacie babskich wypowiedzi a mnie - faceta nie???? Mowie Wam dlaczego faceci Was okłamują - bo robicie tragedie z byle bzdety... Jakies fotki byłych w komputerze - już jest tragedia - po co one tam są, czy wciąż o nich myśle itp... Głupia korespondencja zupelnie rozrywkowa to juz zdrada... Robicie problem z niczego... A potem czytam, jak te same kobiety doradzaja na tym forum innym kobietom np. że drink z kolegą z pracy, ktory was podrywa to nic złego ... przeciez o niczym nie świadczy.... Co za hipokryzja....

Gość i co myślec
bzdety------> typowy facet. ja nie umawiam sie na kawe z kumplem z pracy, nie miałam swojego profilu na ilove,bo nie potrzebuje dodatkowej rozrywki i dodatkowych wrazen. wiec chyba normalne ze oczekiwałam tego samego od niego... nigdy go nie okłamywałam...chyba nie ma sie co dziwić ze byłam zaskoczona i nie wiem co myślec...nie potrafie udawac ze wszystko jest ok, skoro mnie to zabolało.... nie moge z nim pogadac na profilu bo go skasował. no własnie boję sie ze bedzie mnie dalej okłamywał.... ale nei chce zyc w zwiazku w którym ciagle bede go podpuszczac i sprawdzac... bo co to za związek?????

Gość kizizzia
mysle ze ten zwiazek trzeba zakończyc.ja swojego nigdy nie złapałam na czyms takim ale jak bym złapwął to bym nie chciała juz byc z nim.to oszust

Gość no jak zlamać to haslo
powie mi ktoś?

Gość i co myslec
jestem kobieta uczuciowa,potrafie duzo wybaczyć...ale z tym przegioł... gdyby nie kłamał,przyznał sie...gdybym nie zobaczyła ze pisze ze jest sam, mieszka z kumplem.... ideał kobiety---> napisał która ma to "coś". a ja tego "czegoś" nie mam????????? najbardziej ranią ludzie,których najmocniej kochasz....

Gość odpuśc sobie go...
szkoda czasu. wyszlo na to ze go przez te 4lata nie pzonałaś.

Gość .tiku ttiku
:o ..wniosek z tego jeden ............facet to fiutowata swinia

Głupie jestescie.... piszecie nie po to, by jakoś rozwiązac problem, ale po to, by inne potwierdziły Wam to co myslicie... Zostawiajcie facetów dlatego, że jakies maile powysyłali, lepiej dla nich, moze normalna kobiete sobie znajdą

Gość do komicznego
komiczne zrozum sedno sprawy. Nie chodzi o maile ale o kłamstwo. Rozumujesz jak typowy facet... Nie zdradził to nie ma się o co czepiać.. a to, ze napisał ze mieszkam z kumplem, szuka kobiety, która "ma to coś" i do ostatniej chwili wypiera się wszystkiego, rzucając przy okazji tekst, że odejdzie... to jest dla Ciebie bzdet?? Akurat mało kobiet będzie chciało takiego oszusta. Pozdrawiam 🌻

Gość do komicznego
*niewiele

ale nie rozumiesz, ze faceci Was okłamują właśnie przez te Wasze robienie problemow z niczego?

Gość Mia__
Możesz spróbować, ale będzie Ci ciężko. Z reguły niestety jest tak, że jeśli ktoś siedzi na tego typu portalach to raczej nie dla żartów. Ale z drugiej strony może miał ochotę tylko pogadać sobie z jakimiś kobietami i nic więcej? Po czterech latach w każdym związku robi się nudnawo :/

Gość do komicznego
ale to nie jest problem z niczego, facet po prostu kłamie a ona przyłapała go na tym. Dzieci zazwyczaj karze się za kłamstwo więc wg. tego co piszesz komiczny, wnioskuje, ze faceci są gorsi niż dzieci. Z tym, że dzieciak skłamie, ze nie był na wagarach a facet że nie wyrywa panienek przez net...