Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allllllegroo

pozmozcie allegro bezsensu

Polecane posty

Gość allllllegroo

dziewczyna kupila ode mnie przedmiot na allegro serwis allegro podal mi jej adres no i dostalam smsa z banku i wyslalam na ten adres ktory podal mi allegro nie mialam dostepu do netu i dzisiaj zobaczylam ze w historii rachunku ona podala inny adres ;/ bezsensu

Gość allllllegroo
?? :( no i nie wiem co teraz

z sensem, dlatego warto sprawdzac transakcje :] czasem kupuje sie cos dla znajomego(tak samo jak sie sprzedaje jego rzeczy), czasem konto jest zakladane w innym banku i adresy sie nie pokrywaja, czasem uzytkownik prosi o wyslanie na inny adres, etc.

Gość allllllegroo
cholera to moja pierwsza sprzedaz na allegro czy bede miala problem bo nazwisko takie samo miejscowosc tez tylko adres inny :( moze da sie to jakos wyjasnic albo zwroce pieniazki?? pomozcie mi

Gość nie buj rzaby
Nic sie nie stało. Moze poprostu ktos inny zapłacił za dany przedmiot, jakas znajoma znajomy, mama czy tata. Jesli allegro był podany adres to na ten powinien zostac przedmiot wysłany. Jesli dana osoba zyczyłaby sobie zmiane adresu wysyłki, powinna poinformowac Cie o tym mailem. Pozdrawiam

moze zadzwon do tej osoby i powiedz, ze jest taka a taka sytuacja, zamiast na forum uprawiac \"ola boga moja noga\" :]

Gość allllllegroo
hehe napisalam jej maila a was tylko pytam bo nie jestem zbyt doswiadczona

Czemu bez sensu? O ile dobrze zrozumiałam, dane z przelewu bankowego różnią się od danych z Allegro? No i co z tego? Sama też tak mam. W banku mam podany adres stałego zameldowania, a na Allegro ten, pod którym aktualnie przebywam i na który ma przyjść towar. Nigdzie nie jest powiedziane, że oba muszą być jednakowe.

Gość nie buj rzaby
Bardzo długo juz sprzedaje na allegro. i takie sytułacje sie zdarzaja... Nie martw sie Nic sie nie stało Przedmiot powinien byc wysłany na adres z allegro

Gość allllllegroo
dziekuje :)