Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wrażliwa istotka

Strasznie obtarły mnie nowe buty.

Polecane posty

Gość pipi pipi
jesli sa z skory to pewnie ze sie rozejda!!! na nastepny raz naloz platerki na te miejsca gdzie cie te buty poobcieraly

Gość Teżcoś
Zależy jakie to buty - moje buty zawsze powodują pęcherze. I to wszystkie od sportowych po eleganckie.

Gość czubusia
następnym razem jak założysz nowe buty, to wex też ze sobą plastry i to takie z grubym opatrunkiem jak tylko poczujesz, że gdzies cie trze, od razu naklej plaster

Gość kasia2020
ja też tak miałam nie raz. jak masz mozliwosc to zaloz plastetki i inne buty. zaloz nowe buciki z 2-3 dni, jak zejdzie obtarcie. to pomaga

Gość Kicia_B
Ponaklejej plastry na obtarcia. Jeśli są ze skóry możesz je rozepchać wkładając nogi w grubszych skarpetach (lepiej żeby były wilgotne), albo wypchać buty wilgotnymi gazetami i zostawić np na noc. To sprawdzone.

Gość Vilemo 28
jeśli są to obtarcia nad piętą to kup napiętki w obuwniczym z korka i wklej na kropelkę (bo słabo trzymają) ja w każdych muszę takie mieć wklejone to nie obcierają

Gość zkjfjotjitjjgkjh
mi tez kazde nowe buty powoduja obdarte piety ale to kazde zakladam plasterki na piety i pare dni sie mecze po kilku dniach sie rozchodza i juz jest ok. nie mozna tylko przestac w nich chodzic dopoki sie nie rozejda. jak mam poobcierane piety i przestaje chodzic w nowych butach zeby piety sie zagoily i po jakims czasie do nich wracam to potem na nowo sie obdzieraja piety.

Gość jak nie
a takie z zamszu sie uloza?

Gość salsasasa
nowe przeważnie obcierają

Gość grfbf
Produkcja naszych pantofli odbywa się ręcznie, dzięki temu otrzymujesz wyjątkowy produkt o wysokiej jakości. Sprawdź sam, a na pewno się nie zawiedziesz. http://pantofle-goralskie.pl/index.html

Gość DSDAF
Produkcja naszych pantofli odbywa się ręcznie, dzięki temu otrzymujesz wyjątkowy produkt o wysokiej jakości. Sprawdź sam, a na pewno się nie zawiedziesz. http://pantofle-goralskie.pl/