Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostrożna

testy na hiv. waszym zdaniem...

Polecane posty

Gość ostrożna

Czy Waszym zdaniem powinno się prosić partnera, żeby zrobił sobie badania na obecność tego wirusa, jeżeli on nalega na seks bez prezerwatywy? Ja poprosiłam. Pierwsza reakcja - wielka obraza. Później mój chłopak zwodził mnie przez 2 miesiące udając że ma dla mnie głębokie zrozumienie (jednocześnie wymuszając coraz więcej w seksie). Gdy zaczęłam naciskać - całe "zrozumienie" wyparowało i usłyszałam pare niemilych słow. Co Wy o tym sądzicie?

nie wiem czy sie powinno ale na pewno ma sie do tego prawo :-) sama nigdy nie prosilam partnera, zeby zrobil test ale mysle, ze gdybym poprosila to pewnie poslzibysmy razem i nie byloby specjalnych klopotow... reakcja Twojego chlopaka - no coz - dziwna :-O no i nie rozumiem jak on moze na Tobie cos wymuszac w lozku :-O egoista jakis...

Gość ostrożna
Czuję się fatalnie, że wybrałam sobie takiego faceta. W każdym razie teraz to już szybko to skończę. W sumie nawet nie wiedziałam czy pisać ten temat na "zyciu uczuciowym" "erotycznym" czy na "zdrowiu i urodzie" bo problem ten dotknal kazdego z tych obszarów :(