Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łajza ajza

niektóre dziewczyny są głupie i naiwne w tym ja, ale koniec z tym..

Polecane posty

Gość łajza ajza

latamy za swoimi męzczyznami jak głupie, piszemy słodkie smsy, gotujemy pyszne obiadki, tulimi, robimy dobrze, kochamy nad wszystko , a oni? nawet nie umieją powiedziec co czują ,tacy niedorobieni , koniec z tym tez bede taka nijaka :O!!!!!!1

that\'s right.... znam taki kawal... spotykaja sie 3 feministki: jedna z francji, jedna angielka i jedna ruska i mowia ze nie beda juz uslugiwac facetowi , koniec z gotowaniem ze sprzateniem i taki tam..i obiecaly sobie ze jakprzyjda do odmu wszystko to powiedza mezom i spotkaja sie po miesiacu zeby oipowiedziec sobie jak poszlo..... spotykaja sie po miesiacu i opoiada francuska ze przychodzi do domu i mowi : ,,pier...od dzis koniec ze sprzataniem, koniec z gotowaniem wszystko robisz sobie sammm na to one: i co i co? a francuska ze pier zaczal po 2 dniach sam robic poranie.... mowi angielka: johm..od dzis koniec ze sprzataniem, koniec z gotowaniem wszystko robisz sobie sammm na to one: i co i co? a angielka ze sam zaczla sobie gotowac..... a ruska bida...siedzi smutna ...taka nic nie mowi....na to one zeby opowiedziala jak poszlo ....na to ruska: ze przychodzi do domu i mowi ....sasha od dzis koniec ze sprzataniem, koniec z gotowaniem wszystko robisz sobie sammm na to one: i co i co? i po tygodniu zaczelam juz widziec na prawe oko!!!!! :):):):): buachchaaaa

ja nie piszę smsów, bo on i tak nie odpisuje (nigdy nie ma nic na koncie), gotuję to, co mam pod ręką i nie tulę, bo to facet, a nie kociak.