Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martitaurus

pomocy !! ja chcezmienic nazwisko po slubie w uk

Polecane posty

Gość martitaurus

Hej laski!! jawlasnie wyszlam zamaz za iranczyka slub bralismy w angieslkim koscieleskadotzrymalismy certificate of marriage! chcialabymprzyjac nazwisko mezanie wiem wogole jak zaczac od czego i gdzie!!!!!nasza ambasada jest twierdzadoi nie dozdobycia nie mozna sie dodzwoinic non stopo zajete a jak juzodbiora to itak rozmowasie urywa bog wie czego, na emaile nie odpowiadajatrzeba poprostu jechac do nich pierwsze wiec prubujesie do woedziecco ii jak/ Moze ktoras z was mialapodobnasytuacje jesli tak proszeo jakies wskazowki informacje itd dziekuje piekniez gory

Gość 36 latka
napisz po polsku ze spacjami to ci odpowiem

Gość ala ma kotaaa
nic nie rozumiem

Gość 36 latka
wyszła za maz za irakijczyka i juz po polsku nie potrafi sie sensownie wypowiedziec spytaj na irackim forum

Gość SecondBride
Kiedy wyszlam za maz za anglika to musialam wszystko zrobic w takiej kolejnosci Marriage Certificate - do tlumacza przysieglego Wizyta w Polsce w urzedzie stanu cywilnego w miescie gdzie sie urodzilam Otrzymalam skrocony odpis aktu malzenskiego a potem zlozylam papiery do polskiej ambasady o nowy paszport z polskim odpisem slubu no i juz!

Gość 36 latka
iranczyka upsssss spytaj na iranskim forum

Gość do humorzasta niunia
ja wyszlam za maz za obywatela RPA, tez mamy certyfikat i tez musze jechac do polskiego urzedu "umiejscowic malzenstwo" Czy akt slubu wystarczy , czy potrzebne sa takze nasze akty urodzenia??Moze ty mi pomozesz:))

Gość martitaurus
Dzieki wielkie Szczegolnie dla Second Bride!!! a moja pisownia raczej nie wynika z zamazpojscia za Obcokrajowca i rasistowskie komentarze mozna sobie oszcedzic moje drogie panie!!! pozdrawiam

Gość martitaurus
Dla humorzastej niuni o aktach nic mi nie wiadomo Wiem tylko tyle ze trzeba zalegalizowac w anglii Akt malzenstwa nzywa sie to Apostille znajdziesz online z latwoscia wszystkie informacje a pozatym trzeba prztlumaczyc akt POodrawiam :-)))))