Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

under my umbrella.

Zimne kostki lodu dla ciała i urody

Polecane posty

mialyście możliwosc zapozniania się z działaniem kotek lodu na cialo?:) jesli tak to prosze napiszcie do czego ich używacie :) ja moimi kostkami wykładam dekolad i piersi, przez co skóra staje się jędrniejsza, bardziej napięta, super nawilżona, po prostu zachwyt! potem nakladam maść z witaminą A na dekold i rano mam skórę pierwszej klasy. jakbym przez noc zrzuciła starą skorę i wskoczyła w nową :) lodu używam też do podkrązonych oczu albo mocno zaspanych, zmęczonych. fanastycznie działa, skóra się napięta, wygląda młodziej, a oznaki zaspania czy całonocnego balowania uciekają w podskokach! niesamowite efekty polecam! lody lody :)

Gość Sennna
pewnie mlodziutka jesteś dlatego tak na Ciebie działa.

Gość Kimsi
a ile trzymasz ten lód na sobie? nie jest Ci zimno??:)

ja wiem czy taka mloda? 23 lata :) moja 40 letnia mama za moją namową też korzysta z dobrodziejstwa lodu i jest zachwycona. a w lodzie się ciaplam dopóki się nie rozplynie w przypadku z oczami, na dekolt i szyje zużwam dwie kostki :)

Gość Kimsi
i co tak sobie jeździsz tym lodem cały czas? ile to Ci czasu zajmuje, tak około:)

Gość Kimsi
dzisiaj spróbuje:)

Gość popierammmmmmm

Gość a może coś
popieram!!Kostki lodu nie tylko fantastycznie działają na dekolt ale też ujędrniają skórę reszty ciała!!Są nawet lepsze niż ciepłe i zimne prysznice na przemian:)