Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xoxoxoxox

kto wrocil albo chce wrocic do polski?

Polecane posty

Gość xoxoxoxox

Ja wracam, calkiem juz nie dlugo. Ciekawa jestem jakie sa wasze powody!

Gość a jakie sa twoje
??????????????????

Gość .tiku tiku
ja na tydz lub dwa wroce ...........na wiecej to ja ochoty niemam

Gość 36 latka
POlska to moja ojczyzna i prosze aby kretynscy emigranci wazeliniarze anglików i innych nacji wzieli pod uwage ze pisze sie POLSKA wileka literą

Gość .tiku tiku
oh to sie zes uniosla :o

Gość serio
niektorych to pogielo.......

Gość 36 latka
O czy do mnie 'rozmawiasz" jak chcesz po polsku pisac to nauczyc sie polskiego

Gość serio
no nie.... widac Polka z pokolenia na pokolenie, durna duma sarmacka i nic wiecej ...

Gość ZAngliiodZawsza
A ja nie wiem czy jechac czy nie. Jestem w innej situacji troche. Jestedm urodzony w Anglii i kolega wyjechal do Polski 5 lat temu tez jak ja urodzony w Anglii. Jemu sie ulozylo ale jak bylem na urlopie w polsce to zauwazylem ze "moj typ" znaczy z Polskiego pochodzenia to nie jest zawsze za dobrze przyjety.

Gość 36 latka
dla Ciebie moze i durna ale nikomu nie musiałam dupy lizac by miec na chleb z wami to jakby inaczej nie potraficie pracowac uczciwie w kraju a na obczyznie nawet dupy dacie za pare ...centów czy futów czy tez w innej walucie

Gość 36 latka
a po co wy tu chcecie wracac?? siedziec tam gdzie jestescie nikt tu za wami nie wypatruje im wiecej jest was poza krajem tym lepiej zyje sie tym w kraju

Gość serio
kochaniutka Ty sie lepiej licz ze slowami... Zal mi takich ludzi ktorym sie nie udaje w Polce a nie maja sily wyjechac, to sie usprawiedliwiaja pozniej jak to fatalnie za granica. Pewnie sie zaraz zaperzysz ze Tobie sie powodzi swietnie - powiem jedno ten kto jest zadowolony ze swojego zycia nigdy na emigranta nie naskakuje i tyle, bo jemu to wisi. Nie rozumiem jak moze Ci przeszkadzac ktos kto wyjechal za granice, zazdroscisz? Bo nie widze innej opcji...

Gość 36 latka
nawet nie wiesz jak błedne sa twoje tezy jesli takie twierdzenia ułatwiaja ci zycie to mysl sobie tak ja nie wyobrazam sobie siebie mieszkajacej w innym kraju tu mam rodzine tu mam dom własna firme wiec po co mam wyjezdzac? po co?Mam jechac bo inni pojechali? Jechac aby pokomplikowac sobie spokojne zycie?

Gość .tiku tiku
to po hohlika wyzywasz innych ze wyjechali ..........moze to ty dupe komus lizalas a teraz to niby firme szmatnicza masz

Gość 36 latka
ja nie wyzywam ich ja napisałam TAK::::::::: a po co wy tu chcecie wracac?? siedziec tam gdzie jestescie nikt tu za wami nie wypatruje im wiecej jest was poza krajem tym lepiej zyje sie tym w kraju

Gość serio
nie, tylo szanuj decyzje innych. Ja na przyklad pracuje na uniwersytecie za granica i mnie to obraza jezeli musze wysluchiwac jakis wywodow ze stoje na zmywaku, daje dupy na prawo i lewo, kradne i robie przekrety. Mam tu rodzine mam znajomych, pracuje ciezko i uczciwie i przykro mi strasznie gdy rodacy, krew z krwi, wydawalo by sie ze powinni bronic braci, a pluja najwiekszym jadem... To tyle, milego dnia, na dzis juz mi wystarczylo Kafe

Gość serio
przeczytaj swoj post z 14:23

Gość 36 latka
"ja na tydz lub dwa wroce ...........na wiecej to ja ochoty niemam" no i bardzo sie z tego ciesze O to własnie chodzi abyscie przyjezdzali tu na pare dni i wydali troszke kasy a potem spadac do roboty i zapieprzac ciezko o to chodzi

36 latka,,to twoj wiek?? czy rozmiar biustonosza??:O:O Bo jak na wiek,,to gadasz jakbys miala 5 lat a nie 36 :O:O Kto ci kaze tutaj jechac i tu zostawac?? Nikt na ciebie nie naskakuje to wez ty sie odpier,,,od tych co tutaj sa i chca sobie zycie ulozyc!! Kobieto puknij sie w leb!! Autorka zadala pytanie kto chce wracac a ty w pierwszym swoim poscie juz wyzywasz emigrantow od wazeliniarzy i ze dupy liza!!! Kobieto,,idz do psychiatry,bo tyle w tobie agresji ze brak slow :O:O:O

Gość 36 latka
a ty swoj z 14 26

Gość 36 latka
w pierwszym swoim poscie zwracałam uwage na pisownie POLSKA wtedy serio stwierdziła ze mnie pogieło wiec cos za cos było proste

Gość 36 latka
mam isc do psychiatry bo nie wyjechałam a wy tak ? HAHAHAHAHAHAH dobre sobie dziwne ze tylko agresje widzis u mnie a u siebie nie

Gość 36 latka
ja nie uzywam słow "odpie......"i jemu podobnych wiec kto tu jest agresywny?

Gość magda1111
Hej, Ja pracuje w Szwecji. Kontrakt mam na 3 lata. Zostaly mi jeszcze 2....tesknie strasznie i chce wrocic jak najszybciej...to znaczy chce, zeby czas plyna jeszcze szybciej.

36 latka POlska to moja ojczyzna i prosze aby kretynscy emigranci wazeliniarze anglików i innych nacji wzieli pod uwage ze pisze sie POLSKA wileka literą To byl twoj pierwszy post i od razu pojechalals z grubej rury!!! Tak sie sklada,ze tez jestem w twoim mniemaniu kretynskim emigrantem i moze jestem poza Polska ale nie wyzywam tych co w Polsce zostali od kretynskich patriotow!!! Zastanow sie zanim cos powiesz,:O:O

Gość w Polsce teraz zyje sie
lepiej glupia cipo dzieki tym pieniadzom ciezko zarobionym przez ludzi za granica ktorych bezpodstawnie tluku obrazasz!!!!!!!!

Gość xoxoxoxox
dlaczego zawsze rozpisuja sie osoby w ogole nie na temat:( to przykre. Ja chce wrocic bo normalnie tesknie za moim kajem. Jest mi tutaj dobrze, mam przyjaciol ale czegos mi brakuje - domu, zapachu drzew, powietrza. Wyznaczylam sobie juz termin powrotu i mam nadzieje, ze wszystko wyjdzie po mojej mysli pozdrawiam

Gość magda1111
No wlasnie, nie mozecie trzymac sie tematu????????????

Gość aja to sie ciesze
ze wyjechalam.jak mialabym zostac kims takim jak ta 36 latka to az mi sie slabo robi. a ciekowe co ty robilas( na marginesie ) ze sie firmy dorobilas?mam wymienic pare przykladow co mi do glowy przychodzi.....lepiej nie