Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość korepetytorkaaa

dzwoni do mnie jakis stary zbok od kilku miesiecy. co robic?

Polecane posty

Gość korepetytorkaaa

dalam ogl;sozenie ze daje korepetycje z francuskiego. dzwoni juz z 3 numeru. najpierw wypytuje na jakim poziomie korki, jakie mam kwalifikacje, a potem pyta np czy asortyment ma przyniesc sam, pytam jaki asortyment, a on "no prezerwatywy"... powiedzialam mu opstatnio ze jak jeszcze raz zadwszoni to zglosze sprawe na polcje, to jest jakis stary gosc, poznaje go po glsoie, za kazdym razem to on... moge to zglosic na policje? czy umowic sie z nim i przyjsc z obstawa? i dac mu nauczke...?

Gość korepetytorkaaa
poza tym mam faceta i go kocham i tylko jemu ciągnę

Gość korepetytorkaaa
naprade moge? mam wszystkie 3 numery z ktorych dzwoni... kiedys mu napisalam tak, ze to zglsoze i chyba sie przestraszyl i nie odzywal kilka miesiecy. ale niedawno znowu zaczal... glupio mi tak troche...

Gość korepetytorkaaa
a co ja mam im powiedzieć? że facet chce abym mu obciągła, że chce abym wylizała mu odbyt? żebym zjadła jego kupsko? czy to karalne?

Gość korepetytorkaaa
tylko ze gosc jest za kazdym razem bardzo mily i udaje na koncu ze nie wiedzial ze chodzi o jesyzk...

Gość alleluja
możesz tylko dzwoni czy wysyła też sms? historia połaczeń sms wszystko mooże użyte jako dowód przeciw niemu Art.107 Kto w celu dokuczenia innej osobie złośliwe wprowadza ją w błąd lub w inny sposób niepoki podlega karze ograniczenia wolności, grzywny do 1500zl albo karze nagany możesz mu napisać, ze nie chcesz aby do ciebie dzwonił, wszystkie późniejsze połaczenia można traktować jako nękanie

Gość korepetytorkaaa
przyznam sie wam, ze czasami dreszczyk podniecenia przeszyje me wątłe ciało gdy słyszę jego głos mówiący mi o delikatnej penetracji mojego kakałka