Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Regulonka

Dziewczyny domagajcie sie badan!

Polecane posty

Gość Regulonka

Badzcie rozsadne jak lekarze nie sa. Czy ktorys ginekolog szczegolnie prywatnie odmowil Wam przepisania pigulek lub najpierw skierowal na badania? Bo mnie nie. Czy dbaja o to zebyscie robili cytologie i USG piersi? Cytologia 10-20 zł USG na kase chorych. Pozniej jest tak ze niektore strasznie cierpia albo nawet gdzies za granica przypadki smierci bo dziewczyny z choroba zatorowa- zakrzepowa braly pigulki. Niech Wam przed przepisaniem zbadaja watrobe i krzepliwosc bo to tak duzo nie kosztuje. Wielu kobietom przepisuja lekarze jak cukierki, nie dostosowuja dawki i gestagenu do problemow z cera tylko pytaja a jakie Pani sobie zyczy.

Gość Regulonka
Albo zmiencie lekarza. Bo ja tez nieswiadoma chodzilam prywatnie do lekarki ktora poswiecala mi niecale 10 minut za 50 zł, na wszytski moje pytania odpowiadala ze nie ma problemu. Dopiero jak poszlam do profecjonalnego gabinetu, fakt zaplacilam te 80 zł. Zostalam dokladnie zbadana razem z USG dopochwowym, czystoscia wydzieliny przez mikroskop i USG piersi, dostalam na karteczce zestaw badan krwi ktore chce zrobic zeby byc pewna ze jestem zdrowa. Siedzialam chyba z 30 minut albo i dluzej a na kazde pytanie dostalam rozbudowana dokladna odpowiedz. Poza tym bylam pierwszy raz u faceta i byl delikatniejszy niz moja lekarka. Powiecie 80 to duzo, ale jesli stac Was na pigulki to na dobrego lekarza choc raz w roku tez na pewno, a jak nie uruchomcie swoich facetow jesli Was naparwde kochaja beda mieli na wzgledzie Wasze zdrowie. Do tego lekarza tez mozna isc panstwowo ale czeka sie 3 m-ce, wiec jak kto woli lub moze ale naprawde warto szukac nie zgadzajcie sie na byle jaka opieke medyczna

Gość werty22
a gdzie znalazłaś takiego lekarza???bo ja ciągle szukam i trafiam coraz gorzej...:(

Gość Regulonka
w Świdnicy k/Wrocławia

ja przed zapisaniem tabletek musialam zrobic proby watrobowe i krzepliwosc krwi, no i mialam zbadane piersi, ale z pani doktor nie bylam zadowolona i ja zmienilam:)