Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gadzik

SLYSZALYSCIE O PODCINANIU RZES???

Polecane posty

Gość gadzik

PODOBNO ODRASTAJA SUPER DLUUGIE.czy to prawda??czy one wogole odrastaja?? podcinalyscie?

Gość mnie odrosły chyba nawet króts
ze:O

Gość gadzik
czyli co>?je wyrywalas?!:O skoro odrosly ci krotsze:P

Gość gadzik
halko!!!!!!! nikt nie slyszal????????

ja słyszałam, dziewczyny sobie chwalą - ale się nie odważę chyba.. wolę codziennie bawić się olejkiem rycynowym niż przeyżywać \"a jak w ogóle nie odrosną\"..

Gość odetaW
wiesz co,najlepiej zrobisz jak sobie je sama podetniesz ,a potem nam powiesz czy Ci odrosły:)

Gość gadzik
dzieki samanta:) ja uzywalam ten olejek,moje rzesy staly sie ciemniejsze ale rano budzilam sie z czerwonymi piekacymi oczami:( wogóle mam fioła na punkcie ciemnych,dluugich rzes,ale ze swoich nie jestem zadwolona.. chcialabym zeby byly dluzsze.. bez malowania maskarą:(

Gość gadzik
no wiesz co odetko:) ja nie królik doswiadczalny:P

Gość ja ci powiem tak
gdzie kupic ten olejek i jak używać dziewczyny?:)

ja tak samo - oprócz pieczenia jeszcze łzawiły mi oczy rano ale.. ja takimi zrywami smaruję te rzęsy - jak mi się przypomni - to przez tydzień posmaruję, potem zapominam i tak ciągle.. bez sensu.. muszę się zmobilizować w końcu :) zrobiłam teraz odżywkę do rzęs - wg przepisu chyba z mazidla.com - trochę masła karite, trochę olejku rycynowego i jakiegoś innego (miałam bawełaniany to dałam bawełaniay), chyba jeszcze pantenol (czy coś w tym stylu ale nie miałam) - podgrzałam wszystko w mikrofalówce, wymieszałam, wlałam do pudełeczka po błyszczyku i leży w łazience.. heh..

Gość gadzik
o dzieki za przepis:) jak z rycynowym tak samo mialam,juz dawno lezy bo meczylo mnie to smarowanie tez.. a probowalas to z przepisu??dziala?

na razie ze trzy dni smarowałam więc nie ma się co spodziewać efektów :) i oczywiście zapomniałam.. nie podrażnia mi tak oczu jak sam olejek, nakładam jak krem - wsmarowując w rzęsy (sam olejek nakładałam szczoteczką od maskary) więc jest wygodniejsze. muszę się od dziś za to wziąć.. ;)

Gość gadzik
mam nadzieje ze cos da:)ktos mi mowil ze smarowal oliwką dla dziecka rzesy i brwi a potem byly lsniace i ciemne.. to chyba na takiej samej zasadzie dziala jak rycynowy..

rzęsy nie rosną ;] tylko odrastają. Jeśli je podetniecie odrosną takie same jak kiedyś.

Gość moniś24
Tak ja podcinalam nawet dwa razy;)zaryzykowałam i odrosły mi takie same jakie mialam wczesniej;)ale słyszałam tez ze niektórym osobom wogóle nie odrosły wiec niewiem czy mam cie namawiac...najlepiej wzmocnij swoje rzesy smarujac je codziennie wieczorem olejkiem rycynowym,efekty gwarantowane..beda mocniejsze,ładniejsze i nie beda wypadały;)pozdrawiam

Gość gggghhh
bleee brrrr